Ολυμπιακός: Πλάνο με βασικό τον Μαντί Καμαρά εναντίον της Αταλάντα

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Πλάνο με βασικό τον Μαντί Καμαρά εναντίον της Αταλάντα

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως θα επιμείνει στο 3-4-3 με τον Μαντί Καμαρά να φιγουράρει για βασικός για το Ολυμπιακός - Αταλάντα το βράδυ της Πέμπτης.

Εδώ και μέρες έχουμε καταγράψει τα δεδομένα σχετικά με το 3-4-3 του Μαρτίνς, που έχει σκεφτεί πάντως και το 4-3-3 για το Ολυμπιακός - Αταλάντα.

Να θυμίσουμε πως οι έντεκα του Μαρτίνς για το Αταλάντα - Ολυμπιακός, όπου οι Ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με σκορ 2-1, ήταν οι εξής: Βατσλίκ, Λαλά, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκούρου και Τικίνιο. Εκτός αρχικού σχήματος είχε μείνει ο Ελ Αραμπί, οι Μπουχαλάκης - Μαντί Καμαρά, ενώ τελικώς είχε επιλεγεί τριάδα στο κέντρο της άμυνας και χρίστηκαν βασικοί οι Ονιεκούρου, Μασούρας και Τικίνιο.

Σε σχέση με την παραπάνω 11άδα λοιπόν μία αλλαγή που δείχνει πολύ πιθανή - έως και η πιθανότερη - είναι να βγει εκτός βασικού σχήματος ο Ονιεκούρου για να παίξει ο Μαντί Καμαρά και να πάει στα άκρα ο Αγκιμπού. Επίσης μπορεί και να έχει και ένα δίλημμα Μασούρας ή Ονιεκούρου ο Μαρτίνς Στη δε περίπτωση που ο Πορτογάλος κάνει την... ανατροπή με τετράδα στην αμυντική γραμμή, ενδέχεται να συμπεριληφθούν στην αρχική ενδεκάδα και ο Μαντί και ο Ονιεκούρου. Επίσης σχετικά με το δίδυμο των στόπερ εάν επικρατήσει η λογική της τετράδας τότε οι δύο θα είναι οι Σωκράτης - Παπέ Σισέ και ο Κώστας Μανωλάς θα μείνει στον πάγκο.

Αν ο Μαρτίνς καταλήξει σε 3-4-3 θα δούμε πιθανότατα 11άδα με Βατσλίκ τέρμα, Παπέ Σισέ, Μανωλά και Σωκράτη στην τριάδα, άκρα με Λαλά και Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά - Μαντί Καμαρά στη μεσαία γραμμή, Αγκιμπού Καμαρά - Μασούρα στις πτέρυγες και φορ τον Τικίνιο. Βέβαια επειδή και στον πρώτο αγώνα υπήρξαν κάποιες μίνι εκπλήξεις δεν μπορεί να αποκλειστεί αυτό το στοιχείο ούτε τώρα.

Αναφορικά με την αποστολή των Πειραιωτών αποτελείται από 25 ποδοσφαιριστές. Σε αυτήν είναι και ο Εμβιλά και ο Γκάρι Ροντρίγκες, όχι όμως και οι Λόπες και Ανδρούτσος. Από τους παίκτες που έχουν μπει στην αποστολή ο Ίβηρας τεχνικός ποντάρει βέβαια και στους Μπουχαλάκη, Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά.

Αναλυτικά: Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ο. Μπα, Σισέ, Κίτσος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Ονιεκούρου, Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα