Ολυμπιακός: H δυνατή υποψηφιότητα του Μαντί Καμαρά και η πρόθεση για τριάδα στην άμυνα

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: H δυνατή υποψηφιότητα του Μαντί Καμαρά και η πρόθεση για τριάδα στην άμυνα

bet365

Ο Αφρικανός διεθνής χαφ είναι μέσα στα φαβορί για τη βασική ενδεκάδα του αγώνα της Πέμπτης για τον Ολυμπιακό με την Αταλάντα.

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα με σκορ 2-1 στο Μπέργκαμο έχει να δώσει την προσεχή Πέμπτη μία δυνατή... μάχη στο γήπεδό του με αντίπαλο την πολύ ποιοτική μεσοεπιθετικά Αταλάντα. Τη Δευτέρα η ομάδα είχε ρεπό αλλά ο Μαρτίνς με τους συνεργάτες του έχουν ήδη αρχίζει να επεξεργάζονται το αγωνιστικό τους σχέδιο.

Το πλάνο με το 3-4-3 έχει σίγουρα τον πρώτο ρόλο, παρότι υπάρχει και ένα... παράθυρο για τετράδα. Εφόσον ο Σωκράτης με τον Μανωλά είναι ΟΚ θα είναι οι δύο στόπερ που μαζί με τον Σισέ θα συνθέσουν την τριάδα για να παίξουν στα άκρα οι Λαλά και Ρέαμπτσιουκ.

Η αγωνιστική άνοδος του Μαντί Καμαρά το τελευταίο διάστημα τον έχει βάλει μέσα στα φαβορί για το βασικό σχήμα των Πειραιωτών με την Αταλάντα. Όπως επίσης ένα ερωτηματικό σε σχέση με την 11άδα του πρώτου αγώνα είναι εάν θα ξεκινήσει ή όχι ο Ονιεκούρου. Εφόσον προτιμηθούν οι Εμβιλά και Μαντί Καμαρά για τη μεσαία γραμμή, η επιθετική τριάδα μπορεί να είναι με Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρα και Τικίνιο. Θέση στην 11άδα προφανώς διεκδικεί και ο Βαλμπουενά ενώ πλην του Μπουχαλάκη που έχει πτωτικές τάσεις στην απόδοσή του και ο Μασούρας δεν πήγε τόσο καλά με τον Βόλο.

Να θυμίσουμε πως οι έντεκα του Μαρτίνς για το Αταλάντα - Ολυμπιακός ήταν οι εξής: Βατσλίκ, Λαλά, Μανωλάς, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκούρου και Τικίνιο. Εκτός αρχικού σχήματος είχε μείνει ο Ελ Αραμπί και όχι μόνο ενώ τελικώς είχε επιλεγεί τριάδα στο κέντρο της άμυνας και χρίστηκαν βασικοί οι Ονιεκούρου, Μασούρας και Τικίνιο.

Έχει φυσικά μεγάλη σημασία το να βρει ένα γρήγορο γκολ στο ματς ο Ολυμπιακός. Όμως εξίσου μεγάλη αξία έχει και το τι θα κάνει στα μετόπισθεν. Τέλος ενόψει της ρεβάνς με την Αταλάντα στο όριο καρτών παρέμειναν οι Μανωλάς, Σισέ, Μπα και Τικίνιο και ενώ προστέθηκε και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος (που είδε κίτρινη στο πρώτο παιχνίδι με την Αταλάντα).

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα