Μαρτίνς: «Περιμένουμε ακόμα 24 ώρες για τον Μπουχαλάκη, η μοναδική απουσία θα είναι ο Καρμπόβνικ»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Περιμένουμε ακόμα 24 ώρες για τον Μπουχαλάκη, η μοναδική απουσία θα είναι ο Καρμπόβνικ»

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στα προβλήματα του Ολυμπιακού αλλά και στο τι πρέπει να κάνει διαφορετικά η ομάδα του με την Αϊντραχτ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά από ερώτηση του Gazzetta είπε στη συνέντευξη Τύπου για:

Το τι διαφορετικό πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για την Αϊντραχτ: Καταρχήν καλησπέρα. Νομίζω πως μετά την ανάλυση του προηγούμενου παιχνιδιού ο τομέας που δεν ήμασταν καλοί είναι η πίεση στον αγώνα. Δεν ήμασταν αρκετά πιεστικοί. Το 2ο που δεν κάναμε καλά ήταν η κατοχή της μπάλας και η αποτελεσματικότητα. Τις στιγμές που είχαμε κατοχή της μπάλας δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Να ασκήσουμε πίεση στην Αϊντραχτ, να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί και να έχουμε παραπάνω κατοχή της μπάλας και να να αξιοποιούμε.

Τον Μπουχαλάκη και τις απουσίες: Για τον Μπουχαλάκη πρέπει να περιμένουμε ακόμα 24 ώρες για να εκτιμηθεί ξανά η κατάστασή του. Δεν θα είναι τόσο εύκολο αλλά πρέπει να δώσουμε λίγο χρόνο. Το σίγουρο είναι πως ο Μίχαλ Καρμπόβνικ δεν θα είναι αύριο στην αποστολή και αυτή θα είναι η μοναδική μας απουσία.

Την εικόνα του Ολυμπιακού: Ανησυχώ περισσότερο όταν χάνουμε. Να δουλέψουμε για να διορθώσουμε την κατοχή της μπάλας. Ήταν πολύ σημαντικός παράγοντας. Πιο αποτελεσματικοί κυρίως. Κυρίως χάσαμε στην Αϊντραχτ επειδή δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί.

Δουλεύουμε για να διορθωθεί το γεγονός ότι δεχόμαστε γκολ. Όταν η ομάδα αντιδρά και γυρίζει τα παιχνίδια δεν είναι τόσο θέμα. Με την Αϊντραχτ δεχθήκαμε γκολ στο τέλος του ημιχρόνου και αυτός ήταν ένας βασικός παράγοντας.

Την απουσία του Κόστιτς: Νομίζω πως η απουσία του Κόστιτς δεν θα επηρεάσει τα πλάνα ή τη στρατηγική του προπονητή του. Στα προηγούμενα ματς δεν έπαιξε στη θέση του. Αυτό που θα δούμε από την Αϊντραχτ θα είναι κάτι παρόμοιο με τα προηγούμενα ματς. Δεν θα αλλάξουμε το σύστημά μας για έναν παίκτη. Εάν αλλάξει στρατηγική ή σχήμα η Αϊντραχτ δεν θα οφείλεται στη δική του απουσία.

Την απουσία του Σισέ και τα λίγα ματς του Μπα: Ο Σισέ κάνει καταπληκτική χρονιά δίπλα στον Σωκράτη. Όλοι γνωρίζουμε τον Μπα και μπορούμε να τον εμπιστευόμαστε. Όλοι γνωρίζουμε τις ικανότητές του και τον εμπιστευόμαστε. Πραγματικά η απουσία του Σισέ είναι σημαντική όμως πιστεύουμε πως τα προβλήματα που είχε ο Μπα στο προηγούμενο ματς ήταν λόγω έλλειψης παιχνιδιών και θα τα ξεπεράσει.

Τα 50 ευρωπαϊκά του ματς και τις κορυφαίες στιγμές του: Είμαι σίγουρος πως αύριο θα τα καταφέρουμε και θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Μεγάλες ευρωπαϊκές μνήμες και υπέροχες βραδιές σε αυτό το γήπεδο του Ολυμπαικού. Είμαι σίγουρος πως θα ζήσουμε αύριο μία μεγάλη βραδιά που θα συνδυαστεί με νίκη.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα