Ολυμπιακός: Το 4-3-3, οι αλλαγές και η πιθανότητα έκπληξης

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το 4-3-3, οι αλλαγές και η πιθανότητα έκπληξης

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζεται για ένα 4-3-3 με την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης προορίζοντας για βασικούς τους Εμβιλά και Ελ Αραμπί.

Η πρόθεση του Πορτογάλου είναι να παίξει στο Αϊντραχτ - Ολυμπιακός της Πέμπτης με 4-3-3 και έχοντας από την αρχή στο ματς τους Εμβιλά και Ελ Αραμπί. Δύο παίκτες που με τον ΠΑΣ μπήκαν αλλαγή.

Η 11άδα δηλαδή να είναι με Βαλτσίκ στο τέρμα, Ρέαμπτσιουκ και Λαλά στα δύο άκρα, κέντρο άμυνας με Σισέ και Σωκράτη, στα χαφ τους Εμβιλά, Μαντί Καμαρά και Μπουχαλάκη και τριάδα επίθεσης με Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρα και Ελ Αραμπί. Δηλαδή με αλλαγές σχετικά με το ΠΑΣ - Ολυμπιακός και διαφοροποίηση αναφορικά με τον σχηματισμό.

Πάντως υπάρχει και η πληροφόρηση πως ο Μαρτίνς μπορεί να ετοιμάζει και μία τουλάχιστον... έκπληξη (μπορεί και παραπάνω είτε όσον αφορά στους ακραίους μπακ είτε σε άλλη θέση) όπως έχει κάνει και σε άλλα ματς φέτος. Η διάταξη των Πειραιωτών με τον ΠΑΣ θυμίζουμε πως ήταν: Βατσλίκ στο τέρμα, Λαλά δεξιά και Ρέαμπτσιουκ αριστερά στην άμυνα και στο κέντρο της οι Σισέ και Σωκράτης. Οι χαφ ήταν οι Μαντί Καμαρά και Μπουχαλάκης, δεκάρι ο Αγκιμπού Καμαρά, εξτρέμ οι Μασούρας και Ονιεκούρου και φορ ο Τικίνιο.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα