ΑΕΚ: Η τέταρτη ευρωπαϊκή εξάρα στην ιστορία της και η «ισοφάριση» του ρεκόρ
Μαγική βραδιά για την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς συνέτριψε την Αμπερντίν με 6-0 και «μάτσαρε» την πιο ευρεία ευρωπαϊκή της νίκη.
H προηγούμενη νίκη της Ένωσης με 6-0 ήταν στις 9 Αυγούστου του 2001 όταν ο Δικέφαλος είχε ισοπεδώσει με το ίδιο σκορ την Χρέφενμαχερ από το Λουξεμβούργο, στο «Νίκος Γκούμας», για προκριματικά του Κυπέλλου UEFA.
Αυτή ήταν η τέταρτη ευρωπαϊκή εξάρα της ΑΕΚ. Στις 13 Σεπτεμβρίου η Ένωση είχε υποτάξει με 6-1 την Πόρτο για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών και πάλι στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ στις 30 Σεπτεμβρίου του 1999 η ΑΕΚ είχε επικράτησει με το ίδιο σκορ της Τορπέντο Κουταΐσι από τη Γεωργία, στη Νέα Σμύρνη, για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
