ΑΕΚ: Το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει η αντίπαλός της στα play offs του Conference League αν περάσει τον Άρη Λεμεσού

ΑΕΚ: Το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει η αντίπαλός της στα play offs του Conference League αν περάσει τον Άρη Λεμεσού

Δημήτρης Βέργος
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν

bet365

Η ΑΕΚ εφόσον πάρει την πρόκριση επί του Άρη Λεμεσού, τότε θα βρει απέναντί της στα play offs για την είσοδο στη League Phase του Conference League τον νικητή του ζευγαριού Άντερλεχτ - Σέριφ Τιρασπόλ.

Το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει η ομάδα την οποία θα αντιμετωπίσει στα play offs του Conference League για την είσοδο στη League Phase της διοργάνωσης έμαθε η ΑΕΚ στη σημερινή κλήρωση της UEFA στη Νιόν.

Η ΑΕΚ λοιπόν σε περίπτωση που προκριθεί επί του Άρη Λεμεσού στον τρίτο προκριματικό γύρο, τότε θα βρει απέναντί της τον νικητή του ζευγαριού Άντερλεχτ - Σέριφ Τίρασπολ.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί είτε στο Βέλγιο είτε στη Μολδαβία στις 21 Αυγούστου και η ρεβάνς στην OPAP Arena στις 28 Αυγούστου.

Φυσικά για την ΑΕΚ αυτό που προέχει τη δεδομένη στιγμή είναι η πρόκριση επί της κυπριακής ομάδας, με το πρώτο ματς την προσεχή Πέμπτη (7/8) με τον Άρη στη Λεμεσό και τη ρεβάνς στη Νέα Φιλαδέλφεια μια εβδομάδα αργότερα (14/8).

 

@Photo credits: INTIME
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα