Ρέτσος: «Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το τρόπαιο»

Ο Ρέτσος με τον Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Παναγιώτης Ρέτσος στο περιθώριο της Open Media Day της ομάδας του Ολυμπιακού έδωσε το στίγμα του για τον στόχο ομάδας του για τον σπουδαίο τελικό.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος είχε την... τιμητική του στην Open Media Day του Ολυμπιακού καθώς ως Έλληνας και βασικός παίκτης είναι ένας από τους λόγους που έφτασε στον τελικό ο πειραϊκός σύλλογος. Ο διεθνής στόπερ μιλώντας στο πλαίσιο της εκδήλωσης ενόψει του τελικού του Conference League στις 29 Μαϊου με τη Φιορεντίνα τόνισε ανάμεσα στα άλλα ότι «Έχουμε μία καλή ομάδα. Το πιστέψαμε (ότι θα πήγαιναν στον τελικό) μετά από τα ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να πάμε τελικό και τα καταφέραμε.

Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το τρόπαιο. Είναι ωραίο που γίνεται στην Αθήνα ο τελικός. Γλιτώνουμε και την ταλαιπωρία του ταξιδιού. Ο κόσμος μας θα είναι μεγάλη δύναμη. Έχω δει την Φιορεντίνα. Εμείς θα την αναλύσουμε και θα παίξουμε με τον τρόπο μας». Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός έχει φέτος 44 εμφανίσεις με 1 γκολ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα