Ολυμπιακός: Η πρόσκληση των «ερυθρολεύκων» σε Legends και άλλοτε προπονητές για τον μεγάλο τελικό

Ολυμπιακός: Η πρόσκληση των «ερυθρολεύκων» σε Legends και άλλοτε προπονητές για τον μεγάλο τελικό

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ονόματα που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στην ιστορία του Ολυμπιακού αναμένεται να βρεθούν στην OPAP Arena για τον τελικό του Conference League.

Το βράδυ της 29ης Μαϊου, ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία καθώς θα αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League μέσα στην OPAP Arena με στόχο να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα, σε συλλογικό επίπεδο, που κατακτά ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Σε αυτή την ιστορική στιγμή, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να έχουν παρών πρόσωπα που έγραψαν τη δική τους ιστορία είτε ως ποδοσφαιριστές, είτε ως προπονητές του συλλόγου.

Κάτι τέτοιο ανέφερε κατά τη διάρκεια των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, ο Κώστας Καραπαπάς όπου χαρακτηριστικά είπε: «Θα έρθουν παλιοί ποδοσφαιριστές, παλιοί προπονητές του Ολυμπιακού».

Αναμένεται να είναι παίκτες και προπονητές που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την ιστορία του Ολυμπιακού, με ένα από αυτά να είναι ο Κέβιν Μιραλάς. Παράλληλα υπάρχουν και Βετεράνοι της ομάδας που θα προσκληθούν από τον Σύνδεσμο των Βετεράνων του Ολυμπιακού.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα