Φιορεντίνα: Το... βάρος στα πέναλτι και η επίσκεψη του Ιντζάγκι που έχει το «know how» από Αθήνα

ελλαδα

bet365

Η Φιορεντίνα πραγματοποίησε την media day ενόψει του τελικού του Conference League και οι άνθρωποι του κλαμπ είχαν μία ευχάριστη έκπληξη.

Στην έδρα της Κάλιαρι θα ολοκληρωθεί η αγωνιστική σεζόν της Φιορεντίνα στη Serie A (21:45) και έπειτα θα στρέψει το ενδιαφέρον της στον μεγάλο τελικό του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι «Βιόλα» πραγματοποίησαν στο προπονητικό τους κέντρο τη Media Day για το παιχνίδι που ήταν ανοιχτή για τα ΜΜΕ και μίλησαν τόσο ο προπονητής όσο και οι παίκτες της ομάδας.

Σύμφωνα με ιταλικές πηγές, η Φιορεντίνα δούλεψε, μεταξύ άλλων, και στα πέναλτι όπου δεν έχει καλά στατιστικά μέσα στο 2024. Εκτός από την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Μπολόνια για το Κύπελλο Ιταλίας, οι παίκτες της έχουν χάσει συνολικά πέντε πέναλτι στα επτά που έχει κερδίσει (!).

Από εκεί και πέρα, στο αθλητικό κέντρο υπήρξε και μία επίσκεψη-έκπληξη καθώς βρέθηκε ο Φίλιπο Ιντζάγκι. Ο άλλοτε φορ των Μίλαν, Γιουβέντους και Πάρμα έχει το know how στην Αθήνα καθώς ήταν εκείνος που χάρισε το Champions League στην Ελλάδα, το 2007 όταν έπαιζε στη Μίλαν.

Ο ίδιος είχε σκοράρει δύο φορές στο ματς του ΟΑΚΑ και με το τελικό 2-1, ο ιταλικός σύλλογος σήκωσε στον ουρανό το τρόπαιο του Champions League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα