Μεντιλίμπαρ: «Θέλουμε να πάμε στον τελικό» (vid)

Μεντιλίμπαρ: «Θέλουμε να πάμε στον τελικό» (vid)

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναφέρθηκε στην ιστορική πρόκριση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε αλλά και στον στόχο του τίτλου.

Ο Ολυμπιακός πήρε μία ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στην επιτυχία των Πειραιωτών.

Ο Ισπανός προπονητής αναφέρθηκε στα συναισθήματα του, στην προσπάθεια των παικτών του αλλά και τον στόχο του τελικού.

«Είναι πολύ δύσκολο να εκφράσω τα συναισθήματά μας. Σήμερα υποφέραμε, δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης και ξέραμε ότι έπρεπε να αντέξουμε. Τα καταφέραμε και τώρα είμαστε ανακουφισμένοι κι έτοιμοι να συνεχίσουμε.

Πραγματικά προσπαθήσαμε πολύ. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί δεχτήκαμε γκολ μόλις στο 11′. Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε., είχαμε ευκαιρίες να το κάνουμε, αλλά δεν το πετύχαμε. Τελικά καταφέραμε να προκριθούμε με δύο εύστοχα πέναλτι μετά από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Τώρα ακολουθούν δύο παιχνίδια με την Άστον Βίλα, για τα οποία πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Είναι αλήθεια πως δεν συνηθίζεται να αλλάζει ο τερματοφύλακας. Έχω πάρει κάποιες τέτοιες αποφάσεις, ειδικά όταν βλέπεις κάποιον που προπονείται πάρα πολύ καλά. Ο Τζολάκης δουλεύει πάρα πολύ καλά και πρέπει να συνεχίσει έτσι. Το ίδιο και ο Πασχαλάκης, και θα πάρει κι ο ίδιος τις ευκαιρίες του.

Ήθελα να αμυνθούμε λίγο πιο ψηλά. Μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργο να βγάζεις έναν επιθετικό για να βάλεις ένα αμυντικό μέσο, αλλά αυτό θέλαμε να κάνουμε. Να ανεβάσουμε την γραμμή της άμυνάς μας ώστε να πιέσουμε ακόμη πιο ψηλά.

Με όλο το σεβασμό προς την Άστον Βίλα, εδώ που φτάσαμε θέλουμε να πάμε στο τελικό. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά έχουμε πίστη στην ομάδα μας, νιώθουμε καλά και θα παίξουμε αυτά τα δύο παιχνίδια κι ελπίζουμε να πάμε στο τελικό».

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα