Ολυμπιακός: Ο νεαρός Κουτσίδης θα κάνει 2 ευρωπαϊκά ταξίδια με την ομάδα μέσα σε 3 μέρες (vid)

Ο Κουτσίδης

bet365

Ο 19χρονος Ισίδωρος Κουτσίδης δεν γεύεται μόνο τη χαρά της παρουσίας στην αποστολή των μεγάλων αλλά θα έχει και ένα ακόμα σημαντικό ταξίδι να κάνει την Παρασκευή. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Στα 19 του χρόνια ο Δραμινός στόπερ με ύψος που ξεπερνά το 1.90 έχει φέτος συμμετοχές και στην ομάδα των Νέων αλλά και στον Ολυμπιακό Β'. Ο Ισίδωρος Κουτσίδης είχε εν πρώτοις τη μεγάλη χαρά του να βρίσκεται με τους μεγάλους του Ολυμπιακού στην αποστολή για τον ιστορικό και σημαντικότατο προημιτελικό με τη Φενέρ (το βράδυ της Πέμπτης στις 22.00 με τηλεοπτική κάλυψη από το COSMOTE SPORTS TV 4 στη ρεβάνς του 3-2). Και αυτό διότι ο κόουτς Μεντιλίμπαρ ήθελε να έχει στην αποστολή μία back up επιλογή για το κέντρο της άμυνας.

Δεν θα είναι όμως αυτό το μόνο του ευρωπαϊκό ταξίδι. Την Παρασκευή αναμένεται να ταξιδέψει για την Ελβετία όπου εκεί οι Νέοι των Ερυθρόλευκων θα έχουν το μεγάλο ματς με τη Ναντ. Άρα δηλαδή μέσα σε ένα διάστημα 3 ημερών ο Κουτσίδης θα κάνει 2 ευρωπαϊκά ταξίδια με τον Ολυμπιακό. Η αποστολή των Νέων του Ολυμπιακού έχει ταξιδέψει από το πρωί της Τετάρτης για τη Νιόν της Ελβετίας, εκεί όπου θα λάβει μέρος στο Final Four του UEFA Youth League.

Οι Ερυθρόλευκοι αρχικά θα αντιμετωπίσουν τη Ναντ στον ημιτελικό της διοργάνωσης και σε περίπτωση πρόκρισής τους θα παίξουν με τον νικητή του άλλου ημιτελικού Πόρτο Κ19 – Μίλαν Κ19, τη Δεύτερα στις 22/04. Ο Ολυμπιακός θα παίξει με τη Ναντ νωρίς το μεσημέρι την Παρασκευή (19/04, 15:00), έχοντας φυσικά ως μοναδικό στόχο την πρόκριση που θα τον στείλει στον τελικό του UEFA Youth League.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα