ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Νο1 επιλογή ο Γκέραερτς, αουτσάιντερ ο Φαν Νίστελροϊ

karel_geraerts

bet365

Η Κλαμπ Μπριζ θα κλείσει τη σεζόν με τον προπονητή της U-23, Νίκι Χάιεν, με τους Κάρελ Γκέραερτς και Ρουντ Φαν Νίστελροϊ να βρίσκονται στη λίστα των υποψήφιων προπονητών για να αναλάβουν τα ηνία της.

Η Κλαμπ Μπριζ εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την απομάκρυνση του Ρόνι Ντέιλα, με τον Κάρελ Γκέραερτς να παραμένει το Νο1 φαβορί για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία και τον Ρουντ Φαν Νίστελροϊ να ακολουθεί.

Η ευρωπαϊκή αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους «8» του Conference League, ανακοίνωσε πως στα δύο παιχνίδια απέναντι στον Δικέφαλο θα έχει στην άκρη του πάγκου της τον προπονητής της U-23, Νίκι Χάιεν.

Ο Γκέραερτς βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των υποψήφιων προπονητών για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, με τον 42χρονο Βέλγο τεχνικό να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον πάγκο της Σάλκε με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι την επόμενη σεζόν και προσπαθεί να την κρατήσει στην Bundesliga 2. Απολογισμός για την ομάδα από το Γκελζενκίρχεν, επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και οκτώ ήττες, ενώ στη βαθμολογία βρίσκεται στη 14η θέση με 30 βαθμούς.

Plan B για τους ανθρώπους της Μπριζ είναι ο Φαν Νίστελροϊ με τον οποίο οι Βέλγοι ήρθαν σε επαφές για να γίνει εκείνος ο επόμενος προπονητής τους. Ο παλαίμαχος Ολλανδός στράικερ αυτή τη στιγμή είναι χωρίς ομάδα μετά και την αποχώρησή του από την Αϊντχόφεν την περασμένη σεζόν, παρά τα καλά αποτελέσματα που είχε στην Eredivisie.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα