Μπριζ: Τέλος με κάθε επισημότητα ο Ντέιλα, με υπηρεσιακό στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ

Newsroom
brugge_coach

bet365

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Ρόνι Ντέιλα γνωστοποίησε η Κλαμπ Μπριζ. Με υπηρεσιακό προπονητή τον Νίκι Χάιεν στα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ οι Βέλγοι.

Τέλος με κάθε επισημότητα από την Μπριζ ο Ρόνι Ντέιλα. Οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League είναι ραγδαίες τις τελευταίες ώρες καθώς μετά την ήττα των Βέλγων στο πρωτάθλημα από την Σεντ Τρούιντεν, ο σύλλογος ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Ντέιλα.

Μια αναμενόμενη εξέλιξη καθώς το κλίμα για τον Ντέιλα το τελευταίο διάστημα πρόδιδε το οριστικό φινάλε. Η Μπριζ που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στα δύο παιχνίδια της φάσης των «8» του Conference League ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας το τέλος με τον Ντέιλα, γνωστοποιώντας επίσης ότι χρέη υπηρεσιακού θα αναλάβει ο Νίκι Χάινεν.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι ο Χάινεν θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν κάτι που σημαίνει ότι η Μπριζ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ με τον υπηρεσιακό της προπονητή τόσο στο Βέλγιο, όσο και στη ρεβάνς της Τούμπας.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα