Ολυμπιακός: Η υπερπροσπάθεια του μαχητικού Ροντινέι που έσφιξε τα δόντια (vids)

Ο Ροντινέι

bet365

Η βραδιά αυτή στη Σερβία με το 1-6 με τη Μακάμπι θα μνημονεύεται για χρόνια και έχει τόσους μα τόσους πρωταγωνιστές μεταξύ των οποίων και ο Βραζιλιάνος μπακ Ροντινέι.

Ο Ροντινέι αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά η απόλυτη... ψυχάρα για τον Ολυμπιακό σε κάθε περίπτωση παίζοντας με ενοχλήσεις, θεραπείες και ακόμα και με ενέσεις το τελευταίο διάστημα. Δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πόσο πολύ ήθελε να βοηθήσει την ομάδα αλλά και κάνοντας ξανά κατάθεση ψυχής.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ είχε πρόβλημα και πριν τον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (πρόβλημα στο γόνατο που το είχε στα τελευταία χρονικά ματς που αγωνίστηκε) ωστόσο αφότου μίλησε με το τεχνικό επιτελείο έσφιξε τα δόντια και τα έδωσε όλα στο παιχνίδι. Ο ίδιος άλλωστε είχε πεισμώσει πολύ μετά το 1-4 του πρώτου αγώνα και ήθελε να δώσει πειστικές αγωνιστικές απαντήσεις, όπερ και εγένετο. Και τι πιο πειστικό βέβαια και για εκείνον και για όλο τον Ολυμπιακό από αυτό το 1-6.

Ο «Ρόντι» έδωσε τις σκληρές του... μάχες και στο Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός, όπου ήταν απόλυτα αποφασισμένος να σταματήσει τον Μίλσον, με τον Ανγκολέζο διεθνή να βγαίνει νωρίς εκτός αγώνα με πρόβλημα. Μετά τον αγώνα μιλώντας στο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Ροντινέι είχε να πει πώς «πολλοί δεν το πίστευαν (εννοεί στο ότι θα μπορούσε να υπάρξει ανατροπή) διότι παίξαμε άσχημα στο πρώτο παιχνίδι.

Όμως ήρθαμε εδώ και δώσαμε απάντηση. Θα σας έλεγα ψέματα πώς πίστευα ότι θα βάζαμε έξι γκολ αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί μας έχουν τρελαθεί αλλά εγώ έχω τρελαθεί περισσότερο. Τους στέλνω λοιπόν ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης για όσα κάνουν για εμάς».

Ο Ροντινέι που έχει φέτος 38 συμμετοχές στην ομάδα του Ολυμπιακού (με 3.895 λεπτά παρουσίας στο σύνολο) με 3 γκολ και 6 ασίστ, με τη Μακάμπι έπαιξε 118 λεπτά, με τον Παναθηναϊκό 103 και στο πρώτο ματς με την ομάδα του Ισραήλ 100 λεπτά. Δηλαδή σε ένα διάστημα που αγωνιζόταν με ενοχλήσεις έβγαλε με αυταπάρνηση 321 αγωνιστικά λεπτά!

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα