Ολυμπιακός: Έσε αρχικά και Ροντινέι εν συνεχεία, λύνουν το θέμα με τους ξένους (vids)

Ο Εσε

bet365

Η πλευρά του νεαρού Αργεντίνου χαφ έχει... τρέξει όλες τις διαδικασίες με τη συμβολή του Ολυμπιακού και μπορεί να λογίζεται πλέον ως κοινοτικός ποδοσφαιριστής.

Ο Σαντιάγκο Εσε καιρό τώρα προσπαθούσε να πάρει και τυπικά το πολωνικό διαβατήριό του χρησιμοποιώντας το γεγονός πώς η γιαγιά του είχε ρίζες από εκεί. Και εν τέλει τα κατάφερε και έχει πλέον εξασφαλισμένο αυτό το διαβατήριό του μετά από αναμονή ορισμένων μηνών.

Άρα πρακτικά πλέον ο Εσε λογίζεται ως κοινοτικός παίκτης στην ομάδα του Ολυμπιακού ενώ υπάρχει η δυνατότητα να κληθεί και στην Εθνική Πολωνίας, κάτι που έτσι και αλλιώς είχαν κατά νου οι Πολωνοί. Γνωρίζοντας δηλαδή τα δεδομένα οι Πολωνοί θα ήθελαν τον Σαντιάγκο Εσε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των ανδρών της χώρας τους.

Ο 22χρονος Αργεντίνος μέσος - που αποτέλεσε μία μεγάλη επένδυση των Ερυθρόλευκων που ξεπέρασε τα 4 εκατ. ευρώ και κυρίως παίζει εξάρι - φέτος έχει 21 συμμετοχές με 1 ασίστ στον Ολυμπιακό. Μετά τον Εσε παίρνει σειρά για τα τυπικά σε σχέση με το κοινοτικό διαβατήριό του και ο Ροντινέι. Ο Βραζιλιάνος έχει κάνει ότι χρειαζόταν και περιμένει από την Πρεσβεία να ολοκληρώσει τη διαδικασία για το πορτογαλικό του διαβατήριο. Αυτά τα 2 διαβατήρια προφανώς και θα δώσουν λύση στον Ολυμπιακό καθώς θα αδειάζουν 2 θέσεις ξένων και μάλιστα αυτό θα αφορά και 2 πολύ σημαντικούς (αλλά και βασικότατους) παίκτες των Πειραιωτών.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα