Conference League: Η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ «σόκαρε» την Άιντραχτ, υποψήφιοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ η Μόλντε και η Στουρμ

Βασίλης Μπαλατσός
Ουνιον - Αιντραχτ

bet365

Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, Μόλντε και Στουρμ Γκρατς πήραν την πρόκριση για τους «16» του Conference League και βρίσκονται στο Group των υποψηφίων αντιπάλων του ΠΑΟΚ.

Άιντραχτ Φρακφούρτης - Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 1-2

Η μεγάλη έκπληξη των play-offs του Conference League! Μετά την ισοπαλία της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ με την Άιντραχτ στην έδρα της πρώτης οι Βέλγοι πήραν μεγάλο «διπλό» στη Φρανκφούρτη με 2-1 και προκρίθηκαν στους «16» της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA, όντας από τους υποψήφιους αντιπάλους του ΠΑΟΚ. Oι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» το «Waldstadion» στο 47' με τον Πουέρτας, ο οποίος στο 80' έδωσε ασίστ στον Αγενσά για το 0-2. Στο 80' ο Εντίμπε μείωσε το σκορ και έβαλε... φωτιά στο ματς, όμως η Ουνιόν κατάφερε να φύγει με το «διπλό» και τη μεγάλη πρόκριση.

Λέγκια Βαρσοβίας - Μόλντε 0-3

Πάρτι της Μόλντε στην Πολωνία! Οι Νορβηγοί συνέτριψαν τη Λέγκια στη Βαρσοβία με 3-0 και προκρίθηκαν με συνολικό σκορ 6-2, καθώς είχαν νικήσει και στην έδρα τους με 3-2. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να βρουν γρήγορο γκολ, μόλις στο 2' με τον Γκουλμπντράσεν. Στο 20' ο Εστάντ σκόραρε με ένα μαγικό τακουνάκι και στο 67' ο Γκουλμπντράσεν διαμόρφωσε το τελικό σκορ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Σλόβαν Μπρατισλάβας - Στουρμ Γκρατς 0-1

Περίπατος της Στουρμ Γκρατς στη Σλοβακία. Οι Αυστριακοί είχαν μεγάλο προβάδισμα μετά τη νίκη τους επί της Σλόβαν με 4-1, στο πρώτο ματς και «ζευγάρωσαν» τις νίκες τους στην Μπρατισλάβα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη με 1-0 νίκη χάρη στο γκολ του Μπιρέθ στο 52' και προκρίθηκαν με συνολικό σκορ 5-1. Για τους γηπεδούχους ο Κυριάκος Σαββίδης πέρασε στο ματς στο 77', ενώ ο Σπύρος Ρισβάνης ήταν εκτός αποστολής με πρόβλημα τραυματισμού.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

  • Μακάμπι Χάιφα
  • Σερβέτ
  • Ντίναμο Ζάγκρεμπ
  • Άγιαξ
  • Στουρμ Γκρατς
  • Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
  • Μόλντε
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα