ΠΑΟΚ: Με Βιεϊρίνια και Ντάγκλας Αουγκούστο στο Ισραήλ για την πρόκριση

ΠΑΟΚ: Με Βιεϊρίνια και Ντάγκλας Αουγκούστο στο Ισραήλ για την πρόκριση

Αουγκούστο

bet365

Με Βιεϊρίνια και Ντάγκλας Αουγκούστο, αλλά χωρίς τον Λύρατζη πετάει για το Ισραήλ ο ΠΑΟΚ, με στόχο να πάρει την πρόκριση από την Μπεϊτάρ και να συνεχίσει στα προκριματικά του Conference League.

Ο Λουτσέσκου κι οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν πάνω στην τακτική αλλά και στις στημένες φάσεις, στην τελευταία προπόνηση πριν η ομάδα πετάξει για το Ισραήλ, στο πλαίσιο της ρεβάνς του 0-0 της Τούμπας με την Μπεϊτάρ.

Οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Ντάγκλας Αουγκούστο επιστρέφουν στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Λύρατζη αλλά και στον Ζόαν Σάστρε, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Αναλυτικά η αποστολή:

Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ντάγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Α.Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Την Τετάρτη (02.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:30 στο Teddy Stadium, ενώ στις 19:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου και εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών. Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα