Πρόεδρος Σλάβια στο twitter: «Ήμασταν τυχεροί, ο Παναθηναϊκός πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά για τα laser»

Newsroom
Πρόεδρος Σλάβια στο twitter: «Ήμασταν τυχεροί, ο Παναθηναϊκός πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά για τα laser»

bet365

Ο πρόεδρος της Σλάβια Πράγας, Γιάροσλαβ Τρβντικ δήλωσε ότι η ομάδα του ήταν τυχερή στο ματς της «Λεωφόρου», αλλά ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του Παναθηναϊκού από την UEFA για τη χρήση laser από την εξέδρα.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να φτάσει στην ανατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα κόντρα στη Σλάβια Πράγας (1-1), παρά την πολύ καλή του προσπάθεια και τις ευκαιρίες που δημιούργησε μέχρι το 60', έχοντας πάντως νέα παράπονα από τη διαιτησία για πέναλτι και αποβολή του κίπερ Μάντους στο 41'. Σε κάθε περίπτωση, ο τσεχικός σύλλογος δυσκολεύθηκε αρκετά μέχρι να βρει το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις του ματς και να σφραγίσει την πρόκριση, με τον πρόεδρο του, Γιάροσλαβ Τρβντικ να δηλώνει μετά το τέλος του αγώνα πως η ομάδα του στάθηκε τυχερή με βάση το πως εξελίχθηκε το παιχνίδι.

Ωστόσο, ο επικεφαλής των Τσέχων είχε και τα δικά του παράπονα για την εκτεταμένη χρήση laser από την εξέδρα των Πράσινων, γεγονός για το οποίο ακούστηκαν πολλάκις συστάσεις από τα μεγάφωνα, ζητώντας από την UEFA να τιμωρήσει παραδειγματικά τους Πράσινους.

«Σε αντίθεση με τη μοίρα που πήρε το ματς, ήμασταν τυχεροί απόψε. Κρίμα για μια ομάδα με ποιότητα όπως ο Παναθηναϊκός, αλλά θα πρέπει να λάβει παραδειγματική τιμωρία από την UEFA για τη χρήση των laser», tweetαρε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Τσέχων μετά το ματς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα