Ίβιτς: «Ο Ζάχαβι είναι πραγματικός σταρ»

Ίβιτς: «Ο Ζάχαβι είναι πραγματικός σταρ»

Newsroom
Ίβιτς: «Ο Ζάχαβι είναι πραγματικός σταρ»

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς υποστήριξε ότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ δικαίως προκρίθηκε στα Playoffs του Conference League έναντι του Άρη και αποθέωσε τον Εράν Ζάχαβι.

Ο προπονητής της Μακάμπι υποστήριξε αρχικά ότι… «το γήπεδο ήταν καυτό και ο Άρης απέδειξε ότι είναι ποιοτικός σε όλες τις γραμμές του. Αν δούμε όμως και τα δύο παιχνίδια θεωρώ ότι η ομάδα μου προκρίθηκε δίκαια, θα μπορούσε να κερδίσει και το σημερινό παιχνίδι. Στέκομαι πολύ σ’ αυτό που θέλουμε να φτιάξουμε και είναι χαρακτήρας. Σήμερα δυναμώσαμε σαν ομάδα και δείξαμε ότι παίζοντας με παίκτη λιγότερο, με σκορ εις βάρος μας και σε μια δύσκολη έδρα διατηρήσαμε το αποτέλεσμα».

Ο Σέρβος τεχνικός ρωτήθηκε για την ηγετική φυσιογνωμία του Εράν Ζάχαβι ο οποίος βρήκε μια φάση και την έκανε γκολ. «Στην καριέρα μου δούλεψα με αρκετούς σπουδαίους παίκτες αλλά πραγματικός σταρ είναι μόνο ο Ζάχαβι. Με τον επαγγελματισμό του κατάφερε ό,τι κατάφερε στη ζωή του. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό και το λέω από την άποψη της δουλειάς που κάνει και στην προπόνηση. Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι στην ομάδα μου».

Σε ερώτηση για την πορεία της Μακάμπι είπε ότι… «όταν ήμουν στη Μακάμπι, η ομάδα κατέκτησε δύο Πρωταθλήματα. Στη διετία που έλειπα έκανε την πορεία της, δεν κατέκτησε Πρωταθλήματα αλλά παραμένει η μεγαλύτερη ομάδα στο Ισραήλ», ενώ ρωτήθηκε για το αν του έλειψε η ατμόσφαιρα των ελληνικών γηπέδων. «Βεβαίως. Ήταν γεμάτο γήπεδο και γνωρίζω πώς είναι τα γήπεδα στην Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι το περιμέναμε», είπε και ευχήθηκε στην κόρη του λέγοντας ότι… «Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά στην κόρη μου που έχει γενέθλια σήμερα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα