Ίβιτς: «Είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε κατάσταση»

Newsroom
Ίβιτς: «Είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε κατάσταση»

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς έδειξε ήμερος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του δεύτερου αγώνα της ομάδας του απέναντι στον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» για τον γ’ προκριματικό γύρο του Conference League.

«Ήρθαμε προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε κάθε κατάσταση. Θεωρώ ότι δουλέψαμε αρκετά καλά για τη διαχείρισή αυτού του αγώνα. Θεωρούμε ότι το αυριανό παιχνίδι είναι το δεύτερο ημίχρονο και είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε. Ήρθαμε νωρίτερα λόγω της κατάστασης που υπήρχε στο Ισραήλ. Θα παίξουμε για να κερδίσουμε», είπε αρχικά ο προπονητής της Μακάμπι.

Σε ερώτηση για το αν έδωσε κάποια ειδική οδηγία στους παίκτες του δεδομένης της γνώσης του για το περιβάλλον του Άρη, απάντησε ότι… «γνωρίζω τις ιδιαιτερότητες της πόλης. Τα τοπικά παιχνίδια είναι μάχες. Πέρασα από τον Άρη, έπαιξα πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ και μετά παρακολουθούσα το Πρωτάθλημα. Ξέρω πολύ καλά την ατμόσφαιρα που υπάρχει σ’ αυτό το γήπεδο. Ο Άρης είναι μια σκληρή ομάδα, με ποιότητα και ξέρω ότι θα τα δώσει όλα. Σεβόμαστε τον Άρη αλλά θα βασιστούμε στη δική μας ποιότητα γνωρίζοντας ότι θα είναι δύσκολα τα επόμενα 90-95 αγωνιστικά λεπτά».

Ο Βλάνταν Ίβιτς ρωτήθηκε για τακτικά ζητήματα κι αν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. «Υπάρχουν προπονητές που τους αρέσει να αλλάζουν πράγματα, άλλοι όχι. Αυτό θα το δείτε αύριο. Αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουμε το σύστημα; Μπορεί. Έχουμε τους παίκτες για να το υποστηρίξουμε. Θα εξαρτηθεί από το επίπεδο ετοιμότητας που θα μου δείξει ο κάθε παίκτης. Περιμένουμε να δούμε την ετοιμότητα ενός συγκεκριμένου παίκτη».

Ο Σέρβος τεχνικός ρωτήθηκε για το τι περιμένει να δει (σε επίπεδο τακτικής) από τον Άρη. «Μπορεί ο Άρης να προχωρήσει σε αλλαγές αλλά δεν ξέρω οπότε δεν μπορώ να σας πω. Το σίγουρο είναι ότι έχει αρκετές επιλογές κυρίως στη μεσοεπιθετική γραμμή του. Για μένα σημασία έχει η δική μας αντίδραση, η απόδοση της δικής μου ομάδας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα