Σαββίδης στους παίκτες: «Να φτάσουμε εκεί που ανήκει ο ΠΑΟΚ, στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες»!

Σαββίδης στους παίκτες: «Να φτάσουμε εκεί που ανήκει ο ΠΑΟΚ, στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες»!

Σαββίδης στους παίκτες: «Να φτάσουμε εκεί που ανήκει ο ΠΑΟΚ, στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες»!

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Αποστολή στη Σόφια: Σταύρος Σουντουλίδης.

Ο ΠΑΟΚ απέχει λιγότερο από 24 ώρες από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν.

Με την ομάδα να βρίσκεται στη Σόφια ενόψει του αγώνα κόντρα στη Λέφσκι για το 2ο προκριματικό Europa Conference League, o Ιβάν Σαββίδης βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, καλωσορίζοντας αρχικά τους νέους ποδοσφαιριστές.

«Όλοι μας είμαστε επιφορτισμένοι να σας κάνουμε να νιώσετε όχι οτι ήρθατε σε μια νέα ομάδα, αλλά σε μια νέα οικογένεια», είπε ο ισχυρός άνδρας της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ.

Στο μυαλό του Ιβάν Σαββίδη είναι το αυριανό παιχνίδι, αλλά και η συνολική εικόνα της ομάδας, που έχει αλλάξει σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό.

Με φόντο την αυριανή αναμέτρηση στη Σόφια ο μεγσλομέτοχος του ΠΑΟΚ στάθηκε στη νοοτροπία και τη φιλοσοφία που θέλει να έχει η νέα βερσιόν του "Δικεφάλου".

«Οι αγώνες κερδίζονται ήδη από την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, να είστε με καθαρό μυαλό και με αυτοπεποίθηση. Να μην σκεφτόμαστε τίποτα πέρα από το αυριανό ματς. Η κατάσταση είναι τέτοια που κάποιοι άνθρωποι περιμένουν μια χαρά από τον ΠΑΟΚ, καθώς όλα έχουν δυσκολέψει στη ζωή τους», υποστήριξε και ευχήθηκε καλή αρχή στην ομάδα.

«Μου έλειψαν οι αγώνες και η επαφή μαζί σας, ανυπομονώ εξίσου με εσάς για ποδόσφαιρο!

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις πληροφορίες για το πόσο καλά δουλέψατε στην προετοιμασία. Αυτή η δουλειά θα βγει και στα παιχνίδια!

Μη σκέφτεστε τίποτα άλλο παρά μόνο το αυριανό παιχνίδι. Καλή αρχή και να φτάσουμε εκεί που ανήκει ο ΠΑΟΚ, στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες»

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα