ΠΑΟΚ: Το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Λουτσέσκου ενόψει Λέφσκι (vid)

ΠΑΟΚ: Το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Λουτσέσκου ενόψει Λέφσκι (vid)

ΠΑΟΚ: Το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Λουτσέσκου ενόψει Λέφσκι (vid)

bet365

Ο ανανεωμένος ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή του απέναντι στη Λέφσκι και ο Ρουμάνος τεχνικός έχει καταλήξει στο πλάνο του. Αποστολή στη Σόφια: Σταύρος Σουντουλίδης

Το περσινό ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ είχε οκτώ σταθμούς: Δουβλίνο, Ριέκα, Γιβραλτάρ, Κοπεγχάγη, Μπρατισλάβα, Έρνιγνκ, Γάνδη και Μασσαλία. Από τα προκριματικά του καλοκαιριού μέχρι τους «8» του Κόνφερενς Λιγκ στα μέσα του Απρίλη.

Η Σόφια είναι ο πρώτος σταθμός στο φετινό ταξίδι των «ασπρόμαυρων», που θέλουν να μπουν με το δεξί στη διοργάνωση απέναντι σε μια ομάδα, όπως η Λέφσκι, που κάνει τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και να ανησυχεί «στο βαθμό που μου επιτρέπεται ως προπονητής πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι».

Κάθε πρεμιέρα κρύβει και μια παγίδα κάτι που το ξέρουν πολύ καλά στον ΠΑΟΚ. Το παραδέχθηκε ο Ίνγκι Ίνγκασον. «Δεν περιμένουμε να παίξουμε το πιο φανταστικό μας παιχνίδι, όμως είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έγινε πέρσι στην Ιρλανδία», είπε ο Ισλανδός στόπερ του «Δικεφάλου».

Η ήττα στο περσινό πρώτο παιχνίδι της προκριματικής φάσης από τους Μποέμιανς, σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό που επικρατεί στο στρατόπεδο της Λέφσκι για την επιστροφή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μετά από τρία χρόνια, είναι στοιχεία που κάνουν τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ να κρατάει χαμηλούς τόνους και να αποφεύγει κορώνες του τύπου «παιχνίδι ζωής ή θανάτου», όπως έκανε την περασμένη εβδομάδα.

Η πρώτη φετινή επίσημη υποχρέωση του «Δικεφάλου» το βράδυ της Πέμπτης (21/7) στο «καυτό» «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ» της Σόφιας, όντως, μοιάζει με μια «επικίνδυνη αποστολή» για την νέα βερσιόν που λανσάρει εδώ και μερικές εβδομάδες ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Είμαστε ένα νέο γκρουπ που έχει καταφέρει να με οδηγεί με θέληση στην προπόνηση. Πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, να χτίσουμε τη νοοτροπία μας και να ξεπεράσουμε τα όρια μας. Υπάρχει ο ενθουσιασμός των νέων ποδοσφαιριστών και είμαστε στο σημείο που θέλουμε να κερδίζουμε είτε στο παιχνίδι, είτε στην προπόνηση. Είμαστε σε καλό δρόμο», υποστήριξε σήμερα ο 53χρονος προπονητής, που έχει δουλέψει πάνω σ’ ένα συγκεκριμένο πλάνο και σχέδιο έχοντας δει πολλές φορές τη Λέφσκι και τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα της Σόφιας.

Η πρώτη ενδεκάδα της χρονιάς μοιάζει να έχει «κλειδώσει» με «11» ποδοσφαιριστές που έχουν το προβάδισμα για να ξεκινήσουν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.

Κάτω από τα δοκάρια θα δούμε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι τον Ντόμινικ Κοτάρσκι. Ο τραυματισμός του Λευτέρη Λύρατζη προκαλεί μια μικρή αλλαγή στα σχέδια του προπονητικού τιμ και αναμένεται να φέρει τον Αντρέ Βιεϊρίνια στο δεξιό άκρο της αμυντικής γραμμής με τους Ίνγκασον και Κάργα να είναι το κεντρικό δίδυμο και τον Ράφα Σοάρες στο αριστερό άκρο.

Οι Αουγκούστο και Σβαμπ έχουν το προβάδισμα για να ξεκινήσουν στον άξονα, ως οι δύο εσωτερικοί μέσοι, με τους Α. Ζίβκοβιτς και Κουαλιάτα στα δύο φτερά της επίθεσης.

Μπροστά από τον μοναδικό προωθημένο, Γιώργο Κούτσια, στον οποίο ποντάρει πολλά ο Λουτσέσκου, αναμένεται να δούμε τον Ντάντας, ενώ όπως παραδέχθηκε ο Ρουμάνος τεχνικός ο Κάλεντ Νάρεϊ θα έχει ρόλο στο αυριανό παιχνίδι παρότι βρίσκεται μόλις τέσσερις μέρες στη νέα του ομάδα.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα