Ίνγκασον: «Στην Ευρώπη δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια» (vid)

Ίνγκασον: «Στην Ευρώπη δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια» (vid)

Ίνγκασον: «Στην Ευρώπη δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια» (vid)

bet365

Ο Ίνγκι Ίνγκασον εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας για το 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο Ινγκι Ίνγκασον αντιλαμβάνεται τον ηγετικό ρόλο που θα έχει στο φετινό ΠΑΟΚ και ειδικότερα στο κομμάτι της άμυνας. Δεν είναι κάτι που τον τρομάζει, αντίθετα όπως λέει είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις και τα νέα καθήκοντα του.
Πιο αναλυτικά ο Ισλανδός στόπερ του «Δικεφάλου» είπε:

Για τους στόχους της ομάδας:

«Πραγματικά η Ευρώπη μας άφησε μια καλή γεύση πέρσι. Γράψαμε ιστορία στο σύλλογο, φυσικά θέλουμε να πάμε και φέτος όσο πιο ψηλά γίνεται, αλλά θα το πάμε κομμάτι με το κομμάτι. Παιχνίδι με Πρώτα έχουμε το εκτός έδρας με τη Λέφσκι, μετά το ματς με την Τούμπα. Στόχος είναι να πάμε ψηλά και φέτος».

Για τον νέο ΠΑΟΚ και το ρόλο του ως αρχηγός:

«Είναι νωρίς ακόμη γι’ αυτό το πρότζεκτ του νέου ΠΑΟΚ. Έρχονται ακόμη νέοι ποδοσφαιριστές. Πέρασαν μόλις τέσσερις εβδομάδες στην προετοιμασία. Ο ρόλος μας είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά να προσαρμοστούν. Να μεγαλώσουμε όλοι μαζί. Η ενέργεια είναι μεγαλύτερη σε ένταση συγκριτικά με πέρσι, παρόλα αυτά είναι μια κατάσταση που πρέπει να μεγαλώνουμε μαζί, να προσθέτουμε κάτι στο παιχνίδι μας.

Δεν περιμένουμε ότι αύριο θα παίξουμε το πιο φανταστικό μας παιχνίδι, αλλά θέλουμε να βελτιωνόμαστε, να μεγαλώνουμε από αγώνα σε αγώνα. Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες».

Για το αυριανό παιχνίδι:

«Στην Ευρώπη δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Θα έχουν τη στήριξη των οπαδών τους στο εκτός έδρας. Δεν θα πρέπει να παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο, το είδαμε και πέρσι στην Ιρλανδία. Η Λέφσκι στηρίζεται στο δυνατό παιχνίδι, στα αθλητικά προσόντα των παικτών της. Δεν έχουν πολλές αλλαγές συγκριτικά με πέρσι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε, αλλά να σεβαστούμε τον αντίπαλο. Έχουν ρυθμό, διότι ξεκίνησε το πρωτάθλημά τους. Θέλουμε να κυριαρχήσουμε και να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό στο ματς».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα