Στοϊλοφ: «Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, αλλά και εμείς έχουμε φιλοδοξίες»

Στοϊλοφ: «Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, αλλά και εμείς έχουμε φιλοδοξίες»

 Στοϊλοφ: «Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, αλλά και εμείς έχουμε φιλοδοξίες»

bet365

Ο Στάνιμιρ Στοϊλοφ, τεχνικός της Λέφσκι Σόφιας, τόνισε πως η ομάδα του δεν θα... πέσει αμαχητί κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το εγκώμιο του ΠΑΟΚ έπλεξε ο Στάνιμιρ Στοϊλοφ και παράλληλα ο τεχνικός της Λέφσκι Σόφιας τον έχρισε ως το φαβορί του ζευγαριού. Ομως παράλληλα τόνισε πως η ομάδα του θα εξαντλήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν, για πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. «Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι φορτισμένη. Περιμένουν όλοι το παιχνίδι με μεγάλη ανυπομονησία. Μας έτυχε η χειρότερη κλήρωση, ο δυσκολότερος αντίπαλος λόγω δυναμικής. Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πέρυσι στην προημιτελική φάση και είναι το φαβορί, αλλά τα φαβορί δεν κερδίζουν πάντα. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσει το αουτσάιντερ. Θέλω οι παίκτες μου να παίξουν και να τα δώσουν όλα, να αποφύγουν τα λάθη», σχολίασε αρχικά.

Και συνέχισε. «Είναι δύσκολο να αναλύσω τον ΠΑΟΚ με βάση τα φιλικά του παιχνίδια. Ξέρω ότι είναι μια πειθαρχημένη τακτικά ομάδα, παίζει βάσει του πλάνου του προπονητή της. Δεν θα πρέπει να κάνουμε το παραμικρό λάθος που θα δώσει δικαιώματα στον ΠΑΟΚ». Για την κατάσταση της Λέφσκι είπε πως «υπάρχουν πέντε ποδοσφαιριστές που είναι πολύ δύσκολο να αγωνιστούν. Είναι απώλεια. Μία πεντάδα από ένα γκρουπ που βασίζεται η Λέφσκι. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να ρίξουμε το βάρος στον αγώνα και όχι στους τραυματίες. Είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε, θέλουμε αύριο να έχουμε μια σοβαρή εκπροσώπηση στο γήπεδο, θέλω μία ομάδα να παλέψει στο γήπεδο. Είναι μία καλή ευκαιρία για τους νέους να πάρουν το βάπτισμα του πυρός. Θέλω να ξέρουν πως ο κόσμος θα τους χειροκροτήσει ό,τι και να γίνει αύριο. Είναι η ευκαιρία τους να αποδείξουν πράγματα στο γήπεδο. Βέβαια μόνο με τον ενθουσιασμό του κόσμου δεν μπορούμε να κερδίσουμε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ».

Μετά μίλησε και για τον Ράζβαν Λουτσέσκου. «Τον σέβομαι για τις επιτυχίες του και για όσα έχει πετύχει στον ΠΑΟΚ, αλλά και εμείς έχουμε φιλοδοξίες. Ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί στα χαρτιά αλλά ας το δείξει στο γήπεδο. Αν δεν είχαμε φιλοδοξίες δεν θα ήμασταν σήμερα εδώ. Από τους πέντε παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα, ίσως μόνο ένας μπορεί να αγωνιστεί. Θα το δούμε αύριο. Εμείς πρέπει να εστιάσουμε στο πλάνο μας, να βγούμε και να αγωνιστούμε περήφανα, να μην μας κυριεύσει το συναίσθημα και ο ενθουσιασμός λόγω Ευρώπης. Στο τέλος της ημέρας, αν έχουμε κάνει όλα αυτά που πρέπει, θα είναι σίγουρο ότι θα έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα