«Χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς τα ματς του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι»

«Χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς τα ματς του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι»

«Χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς τα ματς του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι»

bet365

Ούτε οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα πάνε στη Σόφια, αλλά ούτε αντίστοιχα της Λέφσκι θα έρθουν στην Τούμπα, ύστερα από σχετική συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες, όπως αναφέρουν οι Βούλγαροι.

ΠΑΟΚ και Λέφσκι Σόφιας προσέχουν για να… έχουν και θέλουν να περάσουν όσο πιο ανώδυνα γίνεται τις μεταξύ τους αναμετρήσεις για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «TemaSport» οι άνθρωποι των δύο ομάδων ήρθαν σε συμφωνία προκειμένου να μην υπάρχουν φιλοξενούμενοι οπαδοί στους δύο αγώνες, που είναι προγραμματισμένοι να γίνουν στις 21 και 28 Ιουλίου.

Μ’ αυτόν τον τρόπο οι διοικήσεις του ΠΑΟΚ και της Λέφσκι βρήκαν έναν τρόπο να αντιμετωπίσουν και την ποινή τιμωρίας που κουβαλούν και πρέπει να εκτίσουν στα μεταξύ τους ματς.

Συγκεκριμένα τα πέταλα των φανατικών οπαδών σε «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ» και Τούμπα, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω τιμωρίας από την UEFA, για ρατσιστική συμπεριφορά των Βούλγαρων οπαδών και για επεισόδια των οπαδών του ΠΑΟΚ στους αγώνες με τη Μαρσέιγ. για τους «8» του περσινού Europa Conference League.

Σε περίπτωση παρουσίας φιλοξενούμενων οπαδών οι δύο ομάδες ήταν υποχρεωμένες να κλείσουν ένα ακόμα πέταλο των γηπέδων τους, μιλάμε για άλλες 3.000 θέσεις, ενώ σ’ ότι αφορά την έδρα της Λέφσκι πρέπει να γίνουν συμπληρωματικές εργασίες στις θύρες «Β» και «Δ» στις οποίες φιλοξενούνται οι οργανωμένοι φίλοι της και οι φιλοξενούμενοι οπαδοί αντίστοιχα, καθώς η UEFA δεν επιτρέπει τη λειτουργία κερκίδων στις οποίες λείπουν καθίσματα!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα