Μαρτσίνιακ: «Στο Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ γινόταν πραγματικός πόλεμος στις εξέδρες μεταξύ των οπαδών»

Newsroom
Μαρτσίνιακ: «Στο Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ γινόταν πραγματικός πόλεμος στις εξέδρες μεταξύ των οπαδών»

bet365

Ο διαιτητής Σίμον Μαρτσίνιακ κλήθηκε να μιλήσει για το Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ στο «Βελοντρόμ» κι έκανε λόγο για πόλεμο στις εξέδρες μεταξύ των δύο ομάδων.

Τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ», εκτυλίχθηκαν σκηνές χάους για τα προημιτελικά του Conference League, ενώ μετά από αυτή έγιναν επεισόδια ανάμεσα σε υποστηρικτές των Μαρσεγέζων και αστυνομικούς.

Ο ρέφερι που είχε κληθεί να διευθύνει την αναμέτρηση των δύο ομάδων, κλήθηκε να μιλήσει για όλα όσα συνέβησαν στην έδρα των Γάλλων κι έκανε λόγο για... πραγματικό πόλεμο στις εξέδρες.

«Διηύθυνα έναν αγώνα στα προημιτελικά του Conference League μεταξύ της Μαρσέιγ και του ΠΑΟΚ στο Βελοντρόμ. Ήταν ένα… τρελό ματς λόγω των όσων δημιούργησαν οι οπαδοί! Έγινε πραγματικός πόλεμος στις εξέδρες με ρίψη φωτοβολίδων και ρίψη αντικειμένων προς τους παίκτες των δυο ομάδων.

Δεν ήταν στο επίπεδο των αγώνων Champions League, αλλά έγινε μια μεγάλη μάχη εντός αγωνιστικού χώρου και είχε μεγάλη επιθετικότητα ανάμεσα στους δυο αντιπάλους. Ήταν ένα δυσάρεστο λόγω των γεγονότων εκτός αγωνιστικού χώρου παιχνίδι, αλλά ταυτόχρονα για μένα ήταν ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 41χρονος Πολωνός ρέφερι σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα