Λουτσέσκου: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έδωσε ένα μάθημα στους οπαδούς της Μαρσέιγ»

Λουτσέσκου: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έδωσε ένα μάθημα στους οπαδούς της Μαρσέιγ»

Newsroom
Λουτσέσκου: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έδωσε ένα μάθημα στους οπαδούς της Μαρσέιγ»
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχρισε φαβορί την Μαρσέιγ για την κατάκτηση του Europa Conference League και παράλληλα τόνισε πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έδωσαν ένα μάθημα στους Γάλλους.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δέχθηκε έντονη κριτική από τα γαλλικά Μέσα, μετά την δήλωσή του πως δεν θέλει οι οπαδοί της Μαρσέιγ να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στην Τούμπα, ο Ρουμάνος τεχνικός, αφού πρώτα μίλησε γαλλικά και δήλωσε φίλαθλος της Μαρσέιγ για τη συνέχεια, χρίζοντας την φαβορί για το Europa Conference League, τόνισε πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έδωσαν ένα μάθημα στους Γάλλους.

«Μπορώ να πω πως είμαστε απογοητευμένοι για το αποτέλεσμα γιατί πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά, είχαμε πολλές ευκαιρίες. Η Μαρσέιγ εκμεταλλεύτηκε το μοναδικό μας λάθος. Και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει εξαιρετική ποιότητα, μεγάλη εμπειρία σε αυτό το επίπεδο. Είμαι περήφανος που παίξαμε τόσο καλά και φτάσαμε μέχρι εδώ για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Και ήταν ένα μάθημα από τον κόσμο μας στους Μασσαλούς. Όλοι φοβόντουσαν να έρθουν εδώ, όλοι φοβόντουσαν να παίξουν εδώ, αλλά ήταν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και έτσι πρέπει να είναι και στη Μασσαλία.

Για μένα η Μαρσέιγ είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα με παίκτες ποιότητας, νομίζω ότι είναι φαβορί για τον τίτλο. Τώρα είμαι οπαδός της Μαρσέιγ, θέλω να κερδίσει τη διοργάνωση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 53χρονος τεχνικός του ΠΑΟΚ στο «Canal+».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα