Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ: Εκτός ο Μίλικ, «βλέπει» Τούμπα

Βασίλης Μπαλατσός
Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ: Εκτός ο Μίλικ, «βλέπει» Τούμπα

bet365

O Aρκάντιους Μίλικ δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» την ερχόμενη Πέμπτη (7/4, 22:00), όμως έχει αρκετές ελπίδες να προλάβει τη ρεβάνς της Τούμπας (14/4, 22:00).

O Aρκάντιους Μίλικ τραυματίστηκε στον φιλικό αγώνα της εθνικής ομάδας της Πολωνίας με τη Σκωτία, είχε λίγες ελπίδες να προλάβει το ματς της Μαρσέιγ με τον ΠΑΟΚ στο «Βελοντρόμ» για τα προημιτελικά του Conference League, όμως σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα των γαλλικών ΜΜΕ, ο διεθνής φορ δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί την ερχόμενη Πέμπτη (7/4, 22:00).

Η εκτίμηση των γιατρών των Μασσαλών ήταν πως ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Χόρχε Σαμπάολι θα έμενε εκτός για δέκα ημέρες, όμως εν τέλει πάρθηκε η απόφαση να μείνει εκτός λίγο ακόμα για να προστατευτεί, υπό τον φόβο μιας πιθανής υποτροπής. Ο Μίλικ θα χάσει και το ματς με τη Μονπελιέ στις 10/4 για τη Ligue 1, όμως έχει αρκετές πιθανότητες να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

O 28χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε 31 ματς την τρέχουσα σεζόν με τη Μαρσέιγ, έχει σκοράρει 20 γκολ και έχει μοιράσει μία ασίστ σε αθροιστικά 1.983 αγωνιστικά λεπτά.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα