Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ: Κανονικά οι πτήσεις για τη Μασσαλία, κρίθηκε παράνομη η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας

Newsroom
Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ: Κανονικά οι πτήσεις για τη Μασσαλία, κρίθηκε παράνομη η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας
Ο Παναγιώτης Σίμος, μέλος των ΔΣ των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας αποκάλυψε ότι είναι παράνομη η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας κι έτσι θα πραγματοποιηθούν κανονικά οι πτήσεις για Μασσαλία.

Το σίριαλ με την προγραμματισμένη απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, έχει θετικό φινάλε για τους φίλους του ΠΑΟΚ, καθώς Παναγιώτης Σίμος, μέλος των ΔΣ των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Θεσσαλονίκης, Metropolis, τόνισε ότι πριν από λίγο βγήκε δικαστική απόφαση που κρίνει παράνομη την απεργία.

Ετσι, οι φίλοι του «Δικέφαλου του Βορρά» θα μπορούν να ταξιδέψουν κανονικά στη Μασσαλία για το παιχνίδι με την Μαρσέιγ, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Conference League.

«Μόλις βγήκε επίσημα απόφαση από το δικαστήριο ότι η απεργία κρίθηκε παράνομη, χωρίς να έχουμε ακόμη το σκεπτικό. Αυτό αφορά εμάς, η αγωγή είχε γίνει από το κράτος προς τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και η απεργία κρίθηκε παράνομη. Οπότε οι πτήσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά σαν να μην συνέβη τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά στον ραδιοφωνικό σταθμό.

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει προγραμματισμένη πτήση τσάρτερ για την Τετάρτη (06/04) με 180 οπαδούς του ΠΑΟΚ.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα