H πόλη αρχίζει να ζει (και) στους ρυθμούς του Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ (pics)

H πόλη αρχίζει να ζει (και) στους ρυθμούς του Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ (pics)
Μια βόλτα στο λιμάνι της Μασσαλίας και στην μπουτίκ της Ολιμπίκ σε κάνουν να νιώθεις ότι πλησιάζει η μέρα της πρώτης «μάχης» με τον ΠΑΟΚ – Αποστολή στη Μασσαλία: Σταύρος Σουντουλίδης

«Η ομάδα θα χρειαστεί την στήριξή σας, για να συνεχίσει το ταξίδι της, με φόντο τον τελικό στα Τίρανα». Η Μαρσέιγ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, καλεί τον κόσμο της στο «Βελοντρόμ» για την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της φάσης των «8» του Europa Conference League.

Η πορεία στην Ευρώπη, μετά το αρχικό μούδιασμα και τον «υποβιβασμό» από το Europa League, έχει γίνει βασικός στόχος για την ομάδα του Χόρχε Σαμπαόλι.

Ο κόσμος δείχνει να διψάει για μια ευρωπαϊκή διάκριση γι’ αυτό και όπως έλεγαν οι άνθρωποι της ομάδας η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς. «Η ευρωπαϊκή περιπέτεια συνεχίζεται για τη Μαρσέιγ και μετά την Καραμπάγκ και τη Βασιλεία, η ομάδα θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Παίζοντας σε μία καυτή ατμόσφαιρα, η ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο βήμα, ενόψει και του δεύτερου αγώνα στην Τούμπα», σημειώνουν.

Στο λιμάνι της Μασσαλίας, στην καρδιά της τρίτης μεγαλύτερης γαλλικής πόλης, τα πάντα κινούνται στους ρυθμούς της Ολιμπίκ. «ΟΜ», όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, που κυκλοφορούν και καμαρώνουν με φανέλες και μπουφάν στα χρώματα της ομάδας.

Στην μπουτίκ του συλλόγου κυριαρχούν οι φωτογραφίες του αρχηγού, Ντιμίτρι Παγιέ, ενώ σε περίοπτη θέση βρίσκεται το πορτρέτο του Μπερνάρ Ταπί, που για τους Μαρσεγέζους παραμένει ο κορυφαίος παράγοντας στην ιστορία του κλαμπ.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα