ΠΑΟΚ: Στο «σκαμνί» της UEFA για το ματς με τη Μίντιλαντ

ΠΑΟΚ: Στο «σκαμνί» της UEFA για το ματς με τη Μίντιλαντ

ΠΑΟΚ: Στο «σκαμνί» της UEFA για το ματς με τη Μίντιλαντ

bet365

Η UEFA έστειλε στον ΠΑΟΚ το κατηγορητήριο και την κλήση σε απολογία για το παιχνίδι κόντρα στη Μίντιλαντ. Γιατί δεν κινδυνεύει η Τούμπα ενόψει Γάνδης, τι ισχύει με το πανό.

Η αναμενόμενη κλήση σε απολογία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την UEFA για το παιχνίδι με τη Μίντιλαντ έφτασε στα χέρια των ανθρώπων του «Δικεφάλου».

Το κατηγορητήριο αφορά:
1. Χρήση πυρσών από οπαδούς του ΠΑΟΚ
2. Είσοδος οπαδών μετά το τέλος του αγώνα για πανηγυρισμούς.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (7/3) να στείλει το υπόμνημά του σχετικά με όλα όσα συνέβησαν εκτός αγωνιστικού χώρου και βάσει της έκθεσης του παρατηρητή είναι πολύ πιθανό να κινδυνεύσει η έδρα (ή συγκεκριμένες κερκίδες) λόγω της εισβολής των οπαδών στο τέλος του αγώνα παρότι δεν είναι υπότροπος, ούτε σε αναστολή τιμωρίας.

Κατά το πρόσφατο παρελθόν υπάρχουν αρκετά παραδείγματα εισβολής οπαδών στον αγωνιστικό χώρο για πανηγυρισμούς μετά το τέλος του αγώνα (πχ. Ολυμπιακός- Μίλαν, Ερυθρός Αστέρας- Σάλτζμπουργκ κλπ) όπου οι γηπεδούχες ομάδες τιμωρήθηκαν με πρόστιμο ή και με κεκλεισμένων των θυρών, αλλά με αναστολή, οπότε έπαιξαν κανονικά με κόσμο.

Τι ισχύει για το ΠΑΟΚ-Γάνδη

Το θετικό για τον ΠΑΟΚ είναι πως δεν έχει βγει ακόμη η ημερομηνία που θα γίνει η συνεδρίαση της αρμόδιας Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA. Το πρώτο ματς με την Γάνδη είναι προγραμματισμένο για την άλλη Πέμπτη (10/3) και όπως τονίζουν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» «είναι δύσκολο έως απίθανο να έχει βγει οποιαδήποτε απόφαση ως τότε αφού ακόμη δεν είναι καν γνωστό πότε θα συνεδριάσει η πειθαρχική επιτροπή».

Το θέμα με το πανό

Στο κατηγορητήριο που έχουν στα χέρια τους οι «ασπρόμαυροι» δεν αναφέρεται πουθενά το θέμα του ντροπιαστικού πανό που αναρτήθηκε στα κάγκελα του γηπέδου της Τούμπας, όπως λανθασμένα αναγράφηκε τις τελευταίες ημέρες.
«Το θέμα είναι ηθικό για τον οργανισμό του ΠΑΟΚ και σε καμία περίπτωση πειθαρχικό για την UEFA», τονίζουν από τη Μικράς Ασίας.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα