Λουτσέσκου: «Δείξαμε περισσότερο σεβασμό, στη Τούμπα θα είναι πιο δύσκολα για Μίντιλαντ» (vid)

Newsroom
Λουτσέσκου: «Δείξαμε περισσότερο σεβασμό, στη Τούμπα θα είναι πιο δύσκολα για Μίντιλαντ» (vid)

bet365

Αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανατρέψει την ήττα με 1-0 μέσα στη Δανία και να πάρει την πρόκριση για τους «1υ6» του Conference League, εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά το τέλος του αγώνα με τη Μίντιλαντ όπου οι «ασπρόμαυροι» ηττήθηκαν με 1-0, ανέφερε τα εξής: «Ήταν ισορροπημένο παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε μια ποιοτική ομάδα με την μπάλα, με καλή φυσική κατάσταση και οργανωμένη. Ίσως δείξαμε περισσότερο σεβασμό στα πρώτα 20-25 λεπτά. Κάναμε κάποια λάθη που έπρεπε να είχαμε αποφύγει, κυρίως όταν βγαίναμε από την άμυνα μας, με αποτέλεσμα να μας βρουν εκτεθειμένους. Μετά το γκολ ισορρόπησε το παιχνίδι. Είχαμε δύο ευκαιρίες έναντι μιας της Μίντιλαντ αλλά το σκορ ήταν 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες. Με τη συνολική εικόνα πιστεύω ότι η ισοπαλία θα ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Μας μένει μια απογοήτευση.

Ξέρουμε καλύτερα τον αντίπαλο πλέον, φυσικά και είναι μια κατάσταση αναστρέψιμη. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για τη Μίντιλαντ και λόγω της παρουσίας του κόσμου μας στην Τούμπα».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα