Κοπεγχάγη: Με τη νεότερη 11άδα της ιστορίας της κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας

Newsroom
Κοπεγχάγη: Με τη νεότερη 11άδα της ιστορίας της κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας

bet365

Ο Τζες Θόρουπ παρέταξε τη νεότερη 11άδα στην ιστορία της Κοπεγχάγης για το ματς κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, από το οποίο εξαρτάται η πρόκριση του ΠΑΟΚ στα νοκ-άουτ του Conference League.

Με μέσο όρο ηλικίας χαμηλότερο από τα 22 έτη (21 ετών και 348 ημερών), η Κοπεγχάγη κατεβαίνει με την πιο νεανική εκδοχή στην ιστορία της απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας! Οι Δανοί έχουν «κλειδώσει» την πρωτιά και την απευθείας προκριση στους «16» του Conference League και ο συνδυασμός της έλλειψης βαθμολογικού κινήτρου και των μαζεμένων τραυματισμών (Άνκερσεν, Μπάλντουρσον, Γκάμπριελσεν, Λουντ Γιένσεν, Ντικς και ο Φαλκ λόγω ασθενείας), υποχρέωσαν τον τεχνικό τους, Τζες Θόρουπ να ανεβάσει παίκτες από την Κ-19 για το ματς με τους Σλοβάκους. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη δυναμική των γηπεδούχων, από τους οποίους ο ΠΑΟΚ προσδοκά να μην ηττηθούν, ώστε να χρειάζεται απλά μια νίκη επί της Λίνκολν για να προκριθεί στα play-offs. Διαφορετικά, ο Δικέφαλος του Βορρά θα χρειαστεί να νικήσει με δύο περισσότερα γκολ απ' ό,τι οι Σλοβάκοι.

Ο γηραιότερος, μάλιστα, στην 11άδα της Κοπεγχάγης είναι ο δικός μας, Μάριος Οικονόμου (29 χρονών)! Με εξαίρεση τους Κοτσολάβα, Μπιέλ και τους 22χρονους Γκραμπάρα, Βιντ, όλοι οι υπόλοιποι είναι γεννημένοι μετά το 2000!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα