Σλόβαν Μπρατισλάβας - Κοπεγχάγη 1-3: Άνετη κι ωραία στην πρεμιέρα

Newsroom
Σλόβαν Μπρατισλάβας - Κοπεγχάγη 1-3: Άνετη κι ωραία στην πρεμιέρα

bet365

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βιντ που πέτυχε δυο γκολ, η Κοπεγχάγη πέρασε με 3-1 από την έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον όμιλο του ΠΑΟΚ. Γκέλα στην πρεμιέρα για την Τότεναμ.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις η Κοπεγχάγη, η οποία επικράτησε άνετα 3-1 μέσα στην Μπρατισλάβα και έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Βιντ, ο οποίος σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και οδήγησε την αντίπαλο του ΠΑΟΚ σε μια ιδανική πρεμιέρα απέναντι στη Σλόβαν.

O 22χρονος Δανός άνοιξε το σκορ μόλις στο 28', όμως η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση με τον Χέντι να ισοφαρίζει τρία λεπτά αργότερα. Η Κοπεγχάγη πάντως πίεζε μέχρι τέλους για να βρει το γκολ που θα την έστελνε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα και τελικά το πέτυχε με τον Στάγκε στο 41'.

Μετά την ανάπαυλα οι Σλοβάκοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως ο Βιντ έβαλε τέλος στις ελπίδες τους με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα (68') και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη και μαζί μια ιδανική ευρωπαϊκή πρεμιέρα.

6ος όμιλος

Κοπεγχάγη 3 (3-1)
ΠΑΟΚ 3 (2-0)
Σλόβαν Μπρατισλάβας 0 (1-3)
Λίνκολν 0 (0-2)

Γκέλα με το... καλημέρα για Τότεναμ

Την ίδια ώρα η Τότεναμ φιλοξενούνταν στην έδρα της Ρεν, με τους Λονδρέζους να τα βρίσκουν σκούρα απέναντι στη γαλλική ομάδα και να αρκούνται στον βαθμό (2-2). Παρά το αρχικό προβάδισμα με το αυτογκόλ του Μπαντέ, η Ρεν ισοφάρισε με τον Τάιτ στο 23' με τις δυο ομάδες να κατευθύνονται ισόπαλες προς τα αποδυτήρια. Στο 72΄μάλιστα οι Γάλλοι έφτασαν σε ολική ανατροπή χάρη στο γκολ του Λαμπόρντε, με Τον Χόιμπεργκ να διαμορφώνει το τελικό 2-2 τέσσερα λεπτά αργότερα. Νωρίτερα η Ομόνοια κόλλησε στο 0-0 στην έδρα της Αϊράν Καλμάτι, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:

Καϊράτ - Ομόνοια 0-0
Ελσίνκι - Λίντσερ 0-2
Φλόρα - Γάνδη 0-1
Σλάβια - Ουνιόν 3-1
Σλόβαν - Κοπεγχάγη 1-3
Λίνκολν - ΠΑΟΚ 0-2
Ρεν - Τότεναμ 2-2
Μούρα - Φίτεσε 0-2
Καραμπάκ - Βασιλεία 0-0

Περισσότερα σε λίγο...

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα