Χωρίς Καγκάβα και Ροντρίγκο η λίστα του ΠΑΟΚ για το Conference League

Χωρίς Καγκάβα και Ροντρίγκο η λίστα του ΠΑΟΚ για το Conference League

Χωρίς Καγκάβα και Ροντρίγκο η λίστα του ΠΑΟΚ για το Conference League

bet365

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας δήλωσαν στην UEFA τη λίστα για τα παιχνίδια των ομίλων του Europa Conference League από την οποία «κόπηκαν» οι Σίντζι Καγκάβα και Ροντρίγκο Σοάρες.

Οι περιορισμοί της UEFA σε ότι αφορά την παρουσία συγκεκριμένου αριθμού ποδοσφαιριστών στη Λίστα Α’ οδήγησε στο να μείνουν εκτός οι Σίντζι Καγκάβα και Ροντρίγκο Σοάρες.

Πιο συγκεκριμένα στη λίστα Α μπορούν να δηλωθούν 17 ποδοσφαιριστές χωρίς περιορισμό (ξένοι, κοινοτικοί κλπ) + 8 ποδοσφαιριστές (που έχουν περάσει το προηγούμενο διάστημα από τις ακαδημίες του συλλόγου ή άλλες ελληνικές ομάδες), στο ρόστερ του ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή υπάρχουν 19 ποδοσφαιριστές που είτε είναι ξένοι ή κοινοτικοί και γι’ αυτό έπρεπε να κοπούν δύο παίκτες.

Σ’ ότι αφορά τον Βραζιλιάνο αμυντικό, αυτό το διάστημα είναι τραυματίας, στη θέση του υπάρχει ο Λευτέρης Λύρατζης που μπορεί να καλύψει το κενό του, ενώ στη διάθεση του Λουτέσκου υπάρχουν οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Ομάρ Ελ Καντουρί, σ' ότι αφορά τη θέση που αγωνίζεται ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός.

Εκτός λίστας έμεινε και ο τραυματίας Ίνγκι Ίνγκασον, η επιστροφή του οποίου αργεί και υπάρχουν τέσσερις στόπερ (Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Μιχάι).

Στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι εξής ποδοσφαιριστές:

Λίστα Α: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς , Άκπομ, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Εσίτι, Σίντκλεϊ, Κωνσταντέλιας, Κούρτιτς, Βαρέλα, Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Μιτρίτσα, Μουργκ, Σβαμπ, Αουγκούστο, Σφιντέρσκι, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια , Α. Ζίβκοβιτς.

Λίστα Β: Αβεντισιάν, Μπαλωμένος, Γαϊτανίδης, Γιαξής, Γρόσδης, Καλουτσικίδης, Κουλιεράκης, Κούτσιας, Παναγιώτου Τάχατος, Ταλιχμανίδης, Τσαούσης, Τσοπούρογλου.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα