ΠΑΟΚ: Οι σκέψεις του Λουτσέσκου και η πρώτη ενδεκάδα (vid)

ΠΑΟΚ: Οι σκέψεις του Λουτσέσκου και η πρώτη ενδεκάδα (vid)

ΠΑΟΚ: Οι σκέψεις του Λουτσέσκου και η πρώτη ενδεκάδα (vid)

bet365

«Κατά κάποιον τρόπο έχω αποφασίσει για την ενδεκάδα», είπε χτες ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του πρώτου αγώνα με την Μποέμιαν και της δικής του επιστροφής στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

ΔΟΥΒΛΙΝΟ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έψαξε για δικαιολογίες ενόψει της αποψινής (21:45-ΟΠΕΝ) αναμέτρησης με την Μποέμιαν για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

«Έχουμε έναν διπλό τελικό μπροστά μας. Δεν θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε διαφορετική προσέγγιση σε Ελλάδα και Ευρώπη, ούτε να υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι που θα συζητάνε για τα επόμενα παιχνίδια, θέλω όλοι μας να είμαστε 150% προσηλωμένοι στα ματς με την Μποέμιαν», ξεκαθάρισε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, που πήρε μαζί του στο Δουβλίνο 24 ποδοσφαιριστές, αλλά ουσιαστικά υπάρχει ένα μόνο ερωτηματικό για την ενδεκάδα.

To μοναδικό ερωτηματικό

«Κατά κάποιον τρόπο έχω αποφασίσει για την ενδεκάδα», παραδέχθηκε ο Λουτσέσκου, βάσει των όσων είδαμε στη διάρκεια των φιλικών στην Ολλανδία και όσα δούλεψε από την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα, το μοναδικό ερωτηματικό είναι ένα και έχει να κάνει με τον βαθμό ετοιμότητας του Γιάσμιν Κούρτιτς ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της χρονιάς.

Ο Σλοβένος μπήκε πιο αργά απ’ όλους στην προετοιμασία, είναι ένα βαρύ σκαρί που θέλει χρόνο, γι’ αυτό ο Άντερσον Εσίτι έχει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσεις στον άξονα δίπλα στον Στέφαν Σβαμπ. Αυτή μοιάζει να είναι η μοναδική εκκρεμότητα, καθώς οι υπόλοιπες δέκα θέσεις μοιάζουν να έχουν «κλειδώσει», μετά και την τελευταία προπόνηση στην Dublin Arena.

Το αγαπημένο 4-2-3-1

Στο 4-2-3-1 θα δούμε τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα τους Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδη και Βιεϊρίνια. Ο Ροντρίγκο τα πήγε πολύ καλύτερα από τον Τέιλορ στην προετοιμασία, το ίδιο και ο Μιχαηλίδης που θα ξεκινούσε ακόμη και στην περίπτωση που δεν ήταν τραυματίας ο Κρέσπο.

Για τον άξονα είπαμε ότι ο Σβαμπ μοιάζει να είναι σίγουρος, με τον Εσίτι να παίρνει φανέλα βασικού, ενώ η τετράδα της επίθεσης είναι κι αυτή «κλειδωμένη», με τους Α. Ζίβκοβιτς (δεξιά) και Ελ Καντουρί (αριστερά) στα δύο άκρα, τον Καγκάβα στο «δέκα» και τον Ολιβέιρα στην κορυφή.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα