Βόρσκλα Πολτάβα - Κουόπιο 2-3 παρ. (2-2): Οι Φινλανδοί αντίπαλοι του Άρη, αν περάσει την Αστάνα

Βασίλης Τεμπέλης
Βόρσκλα Πολτάβα - Κουόπιο 2-3 παρ. (2-2): Οι Φινλανδοί αντίπαλοι του Άρη, αν περάσει την Αστάνα

bet365

H Κουόπιο απέκλεισε στην παράταση (2-3) τη Βόρσκλα Πολτάβα και θα είναι η αντίπαλος του Άρη - αν αποκλείσει την Αστάνα - στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League

Ο Άρης υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το βράδυ της Πέμπτης (LIVE από το Gazzetta η εξέλιξη λεπτό προς λεπτό) την Αστάνα για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League με σκοπό ν' ανατρέψει το σκορ ήττας (2-0) στο πρώτο ματς στο Καζακστάν.

Σε περίπτωση που προκριθεί, θ' αντιμετωπίσει την Κουόπιο. Η φινλανδική ομάδα νίκησε εκτός έδρας στην παράταση (2-3) την Βόρσκλα Πολτάβα - το πρώτο ματς στη Φινλανδία είχε λήξει ισόπαλο (2-2) - και προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Το σκορ στην Πολτάβα άνοιξε για τη γηπεδούχο ομάδα ο Λουξεμβούργιος, Ολιβιέ Τιλ στο 48ο λεπτό. Άμεση ήταν η αντίδραση της Κουόπιο, η οποία ισοφάρισε ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα (49') με τον Γάλλο, Ζορντάν Σεμπάν.

Ο Ολεκσάντρ Σκλιάρ στο 55' έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Βόρσκλα, η οποία άγγιξε την πρόκριση. Κυριολεκτικά την είχε σφιχταγκαλιάσει, αλλά στο 90+3' ο Ούρχο Νίσιλα ισοφάρισε σε 2-2 και έστειλε την πρόκριση στην παράταση.

Τα πράγματα έγιναν δυσκολότερα για τους γηπεδούχους όταν αποβλήθηκε στο 95' ο Κουσνιρένκο με απευθείας κόκκινη. Ο 24χρονος Νιγηριανός, Ανιεκπένο Ούντο, με γκολ στο 111' έδωσε τη νίκη και την πρόκριση στους Φινλανδούς!

Τα πρώτα ματς είναι στις 5 Αυγούστου και η ρεβάνς στις 12 του επόμενου μήνα.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα