Χωρίς εκπλήξεις η 11αδα του Άρη για Αστάνα

Χωρίς εκπλήξεις η 11αδα του Άρη για Αστάνα

Χωρίς εκπλήξεις η 11αδα του Άρη για Αστάνα

bet365

Ο Άκης Μάντζιος επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις για την 11αδα του αγώνα (21:30) με την Αστάνα στο «Κλ. Βικελίδης» καθώς ο Φαμπιάνο θα κάνει ντεμπούτο, ενώ ο Δημήτρης Μάνος επιλέχθηκε στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Άρης θέλει νίκη με τρία γκολ διαφορά απέναντι στην Αστάνα για να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League καθώς στο πρώτο παιχνίδι ηττήθηκε με 2-0. Οι «κίτρινοι» θα παραταχθούν με αλλαγές στο βασικό σχήμα καθώς η επιστροφή του Ντάνιελ Σούντγκρεν στο δεξί άκρο της άμυνας θα στείλει τον Εμάνουελ Σάκιτς στο αντίστοιχο αριστερό και τον Κριστιάν Γκάνεα στον πάγκο. Στο κέντρο της άμυνας, ο Φαμπιάνο θα κάνει ντεμπούτο με την «κίτρινη» φανέλα έχοντας δίπλα του τον Γιοχάν Μπεναλουάν.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Άκης Μάντζιος επέλεξε τον πιο δημιουργικό Χαβιέρ Ματίγια δίπλα στον Λούκας Σάσα. Στην τριάδα της επίθεσης είναι οι Μαντσίνι, Μπερτόγλιο και Μπρούνο Γκάμα και στην κορυφή του Δημήτρης Μάνος. Κάτω από την εστία διατηρήθηκε ο Ντένις.

Για την Αστάνα, ο Αντρέι Τιχόνοφ επέλεξε την ίδια ενδεκάδα με μοναδική εξαίρεση τη χρησιμοποίηση του Τομάσεβιτς αντί του τιμωρημένου Σιμούνοβιτς. Για την ακρίβεια, Μπίτι και Τομάσεβιτς είναι στο κέντρο της άμυνας και η Ρουκάβινα (δεξιά), Μπεϊσεμπέκοφ (αριστερά) στα άκρα. Τσουπέρκα, Κουάτ και Εμπόνγκ είναι στον άξονα της μεσαίας γραμμής και στην τριάδα της επίθεσης βρίσκονται οι Εουτζέριο (αριστερά), Τομάσοφ (δεξιά) και Μπαρσεγκιάν.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα