Μάντζιος: «Υπάρχει πίστη στην ομάδα μας»

Μάντζιος: «Υπάρχει πίστη στην ομάδα μας»

Μάντζιος: «Υπάρχει πίστη στην ομάδα μας»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα της ομάδας του αλλά και στα εύκολα γκολ που δέχθηκε, δηλώνοντας παράλληλα την πίστη του για την ανατροπή.

Ο Άρης βρίσκεται σε δύσκολη θέση έπειτα από την ήττα από την Αστανα καθώς θα πρέπει να πετύχει μεγάλη ανατροπή στον δεύτερο αγώνα (29/7) στο «Κλ. Βικελίδης». «Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε αλλά και αυτό που μας άξιζε βάσει της εικόνας του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα. Είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, δεν σκοράραμε και σε ακόμη ένα παιχνίδι δεχθήκαμε εύκολα γκολ. Θεωρώ ότι ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα παρότι ο αντίπαλος έχει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό λόγω των διαδοχικών αγώνων που έχει δώσει», σχολίασε αρχικά ο Άκης Μάντζιος.

Σε ερώτηση για το αν η ομάδα του μπορεί να κάνει την ανατροπή. Αρχικά είπε ότι… «αν δεν σκοράρεις φεύγεις με άδεια χέρια αλλά υπάρχει πίστη στην ομάδα μας. Όλα τα παιχνίδια γυρίζουν. Θα πρέπει να ηρεμήσουμε και να συγκεντρωθούμε. Πιστεύω ότι θα έχουμε επιστροφές».

Ρωτήθηκε για την κατάσταση του Ματέο Γκαρσία. «Αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, είχαμε να διαχειριστούμε και την απουσία του Σούντγκρεν ο οποίος δήλωσε αδυναμία πριν το παιχνίδι λόγω ίωσης. Ελπίζουμε και στη μπλε κάρτα του Φαμπιάνο, για να έχουμε επιπλέον λύσεις στα μπακ».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα