Ντούντιτς: «Ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι η ΑΕΚ, αλλά δεν είναι και... εξωγήινοι»

Ντούντιτς: «Ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι η ΑΕΚ, αλλά δεν είναι και... εξωγήινοι»

Gazzetta team
Ντούντιτς: «Ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι η ΑΕΚ, αλλά δεν είναι και... εξωγήινοι»

bet365

Ο τεχνικός της Βελέζ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (22/7) αναμέτρησης με την ΑΕΚ για τον β' προκριματικό του Conference League στάθηκε στην ποιότητα της Ένωσης, ξεχωρίζοντας τους Λιβάι Γκαρσία και Πέτρο Μάνταλο.

Ο Φέτζα Ντούντιτς υπογράμμισε πως στη βοσνιακή ομάδα όλοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ΑΕΚ διαθέτει αρκετή ποιότητα, ξεχωρίζοντας τους Γκαρσία και Μάνταλο. Ωστόσο, πρόσθεσε πως οι παίκτες του δεν αντιμετωπίζουν... εξωγήινους, θέλοντας να πει πως το σύνολό του δεν θα πρέπει να φοβηθεί την Ένωση, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές του να δώσουν το 100%.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Βελέζ ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ:

Για το πως περιμένει το ματς με την ΑΕΚ: «Το ματς με την ΑΕΚ είναι η επιβράβευση για όλα όσα έχουμε κάνει. Όλοι ξέρουμε ποια είναι η ΑΕΚ και πόσο καλή είναι. Έχουν δύο παίκτες, τον Γκαρσία και τον Μάνταλο που ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους. Είναι μια καλή ομάδα, αλλά δεν είναι... εξωγήινοι».

Για το ποιοι θα απουσιάζουν και αν ο Ράντοβατς προλάβει το ματς: «Ο Ράντοβατς θα προσπαθήσει να προπονηθεί. Σίγουρα δεν θα έπαιζε αν το παιχνίδι διεξαγόταν σήμερα. Θέλει πολύ να παίξει, θα δούμε. Από εκεί και πέρα ο Ζβόνιτς δεν ήρθε στο Σαράγεβο μαζί μας γιατί τραυματίστηκε στο τελευταίο ματς και δεν θα αγωνιστεί με την ΑΕΚ».

Για την υποστήριξη των φίλων της ομάδας και τι έχει ζητήσει από τους παίκτες του: «Περιμένω μια ακόμα καλύτερη ατμόσφαιρα από αυτή που είχαμε στο παιχνίδι με την ομάδα από τη Βόρειο Ιρλανδία. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Το μόνο που ζητάω από τους παίκτες μου είναι να βρίσκονται στο 100%. Θα είμαι ενθουσιασμένος από αυτό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα