Βελέζ - Ποσούσιε 2-0: Mε το δεξί στο πρωτάθλημα η αντίπαλος της ΑΕΚ

Βελέζ - Ποσούσιε 2-0: Mε το δεξί στο πρωτάθλημα η αντίπαλος της ΑΕΚ

Βελέζ - Ποσούσιε 2-0: Mε το δεξί στο πρωτάθλημα η αντίπαλος της ΑΕΚ

bet365

Η Βελέζ μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα, επικράτησε 2-0 της Ποσέσιε στο Μόσταρ και στρέφει το βλέμμα στην ΑΕΚ. Δύσκολα θα προλάβει ο καλύτερός της παίκτης, Ράντοβατς.

Στο καυτό «Stadion Rođeni» του Μόσταρ, η Βελέζ επικράτησε 2-0 της Ποσέσιε και μπήκε ιδανικά στη νέα σεζόν. Βέβαια, το παιχνίδι με την ΑΕΚ την Πέμπτη θα διεξαχθεί στο Σεράγιεβο και αναμένεται να βρεθούν περίπου 8000 Βόσνιοι. Η Βελέζ ήταν καλύτερη, πήρε αυτό που ήθελε κι έδειξε σε καλή κατάσταση. Πλήγμα ο τραυματισμός του ΜVP της περσινής σεζόν, Ράντοβατς (αποχώρησε στο 70ο λεπτό), ο οποίος δύσκολα θα προλάβει το ματς της Πέμπτης (22/7).

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά, πίεσαν και μόλις στο 1ο λεπτό θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ, αλλά τη γκάφα του Ισιτς δεν εκμεταλλεύθηκε ο Μπέγκιτς. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, βρήκαν δυο φορές δίχτυα με Ζουμπάνοβιτς, Γκεόρκιγιεβιτς, αλλά ακυρώθηκαν ως οφσάιντ. Η Βελέζ είχε τον έλεγχο, αλλά χρειάστηκε να φτάσουμε στο 49' για να σκοράρει, όταν από ασίστ του Μπραντάο, ο Γκεόρκιγιεβιτς πέτυχε το 1-0. Ο Μπραντάο με την είσοδό του στο ματς άλλαξε την εικόνα της ομάδας και στο 81' είχε τη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Ο ίδιος κέρδισε πέναλτι, αλλά νικήθηκε από τον Μπότσακ. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος κατάφερε στο 86' να σφραγίσει τη νίκη της ομάδας του.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα