Ο 39χρονος Μαϊκόν θα παίξει Conference League με ομάδα του Σαν Μαρίνο! (vid)

Ο 39χρονος Μαϊκόν θα παίξει Conference League με ομάδα του Σαν Μαρίνο! (vid)

bet365

Πολύ κοντά σε «βόμβα» για τα δεδομένα του Σαν Μαρίνο βρίσκεται η Τρε Πένε, η οποία «έκλεισε» τον πάλαι ποτέ αστέρα της Ίντερ και της Βραζιλίας, Μαϊκόν, για τα δύο παιχνίδια του 1ου προκριματικού του Conference League!

Η χάρη του είχε καταλήξει στην τέταρτη κατηγορία της Ιταλίας τον περασμένο Γενάρη. Ο Μαϊκόν, ο οποίος κλείνει τα 40 του χρόνια στις 26 Ιουλίου, δεν λέει να παρατήσει την μπάλα και αφού ολοκλήρωσε τη χρονιά με την άσημη Σόνα (17 συμ.), βάζει πλώρη για να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Έστω και για προκριματικά Conference League. Για την Τρε Πένε, άλλωστε, 3η στο φετινό Campionato του Σαν Μαρίνο, μόνο και μόνο το ότι θα φορέσει τη φανέλα της ένας παλαίμαχος της εθνικής Βραζιλίας σε επίσημο παιχνίδι, θα αποτελέσει την απόλυτη τιμή της ιστορίας της, όσο και του εθνικού ποδοσφαίρου. Το κλαμπ φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον πάλαι ποτέ νικητή του Champions League με τη φανέλα της Ίντερ, για να αγωνιστεί στα δύο παιχνίδια του 1ου προκριματικού γύρου της νεοσύστατης διοργάνωσης (8 και 15 Ιουλίου) και τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσει επίσημα τη μεταγραφική «βόμβα».

Όπως επιβεβαίωσε ο γενικός διευθυντής της Τρε Πένε, ο εμβληματικός Βραζιλιάνος δεξιός μπακ αναμένεται στο Σαν Μαρίνο στις 21 Ιουνίου για να ενταχθεί άμεσα στην ομάδα και να ξεκινήσει προπονήσεις.

Δείτε τον προσεχώς 40χρονο Μαϊκόν στα φετινά του highlights με τη Σόνα της Serie D:

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα