Νούνο Γκόμες: «Μετά το Euro ήμουν για διακοπές με την Εθνική Ελλάδας, ο Χαριστέας με κερνούσε ποτά»

Newsroom
Νούνο Γκόμες: «Μετά το Euro ήμουν για διακοπές με την Εθνική Ελλάδας, ο Χαριστέας με κερνούσε ποτά»
Ο Νούνο Γκόμες λίγες μέρες μετά την ήττα της Πορτογαλίας από την Εθνική Ελλάδας στον τελικό του Euro 2004 συνάντησε τους Γαλανόλευκους στις διακοπές του και μάλιστα ο Άγγελος Χαριστέας τον... κερνούσε ποτά.

Η μοίρα μερικές φορές παίζει αστεία παιχνίδια. Μια τέτοια ιστορία διηγήθηκε ο παλαίμαχος Πορτογάλος Νούνο Γκόμες στον «αέρα» του «Radio Comercial». O άλλοτε επιθετικός της Μπενφίκα το 2004 είχε κλείσει διακοπές στην Ελλάδα πριν τη διεξαγωγή του Euro στην πατρίδα του και μετά τον θρίαμβο της Εθνικής ήρθε στη χώρα μας για να ξεκουραστεί, όμως ακόμα και εκεί τον περίμενε η... παρέα του Άγγελου Χαριστέα.

«Ξαφνικά με ακούμπησαν στην πλάτη, νόμιζα ότι ήταν ο υπάλληλος που μου έφερνε έναν φραπέ να πιω, αλλά αναγνωρίζω το πρόσωπο. Ήταν ο Φύσσας που είχε γίνει πρωταθλητής Ευρώπης», ανέφερε ο Γκόμες, ο οποίος εξιστόρησε τον διάλογο που είχε με τον διεθνή αμυντικό.

Γκόμες: «Τι κάνεις εδώ;»
Φύσσας: «Εγώ θα σε ρωτήσω τι κάνεις εδώ;».
Γκόμες: «Ήρθα για διακοπές, είχα ήδη κλείσει από νωρίς»
Φύσσας: «Μα είμαστε και εμείς εδώ διακοπές»

Γκόμες: «Εσείς ποιοι;»
Φύσσας: «Εμείς, η Εθνική».
Γκόμες: «Η εθνική Ελλάδος;»
Φύσσας: «Ναι, έχουμε έρθει όλοι εδώ».
Γκόμες: «Θα μείνετε εδώ για διακοπές;»
Φύσσας: «Ναι, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, που έχει αρκετά σε όλη την Ελλάδα, πρόσφερε διακοπές μιας εβδομάδας στους παίκτες και τις οικογένειες τους».

«Ευτυχώς για μένα, το ξενοδοχείο είχε δύο παραλίες. Ξυπνούσα το πρωί και κοίταζα εκεί για να δω πού ήταν και πήγαινα στην άλλη» ανέφερε ο παλαίμαχος επιθετικός , ο οποίος αναφέρθηκε και στην πλάκα που του έκανε ο «χρυσός» σκόρερ της Εθνικής του Ότο Ρεχάγκελ, Άγγελος Χαριστέας. «Κάθε μέρα ερχόταν ο σερβιτόρος να μου προσφέρει ένα ποτό. Του εξηγούσα πως δεν είχα παραγγείλει τίποτα και μου απαντούσε πως "ο κ. Χαριστέας το έστειλε...”».

 

EURO Τελευταία Νέα