Euro: «Sold-out» ο τελικός των γυναικών σε λιγότερο από μία ώρα!

Newsroom
Euro: «Sold-out» ο τελικός των γυναικών σε λιγότερο από μία ώρα!
Στα ύψη βρίσκεται το ενδιαφέρον για τον τελικό του Euro γυναικών που θα διεξαχθεί στο «Γουέμπλεϊ» τον προσεχή Ιούλιο, με την UEFA να ανακοινώνει sold-out μέσα σε λιγότερο από μία ώρα από την κυκλοφορία των εισιτηρίων!

Η δίψα και η αναμονή του κοινού για την ευρωπαϊκή γιορτή του ποδοσφαίρου γυναικών «χτύπησε» κόκκινο. Μέσα σε λιγότερο από μία ώρα, τα εισιτήρια για τον ερχόμενο τελικό του Euro 2022 στο «Γουέμπλεϊ» έκαναν... φτερά και η UEFA ανακοίνωσε «sold-out» τέσσερις μήνες πριν την έναρξη του τουρνουά!

Η πρώτη «φουρνιά» των εισιτηρίων αφορούσε προ-πώληση, συνεπώς θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου και το καλοκαίρι, την περίοδο διεξαγωγής του τουρνουά μεταξύ 6-31 Ιουλίου. Ωστόσο, με βάση τη «ζέση» που παρουσιάστηκε για ένα «μαγικό χαρτάκι» και το «sold-out» σε λιγότερο από μία ώρα, όλα δείχνουν ότι ο τελικός της 31ης Ιουλίου θα σπάσει το ρεκόρ προσέλευσης σε τελικό Euro ανδρών ή γυναικών, το οποίο κρατάει εδώ και 58 χρόνια από τον τελικό του Euro 1964 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα