Κιελίνι: «Στην ψυχή μας σε όλο το Euro οι γιατροί που έσωσαν ζωές...» (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Κιελίνι: «Στην ψυχή μας σε όλο το Euro οι γιατροί που έσωσαν ζωές...» (pics)
Ο Τζόρτζιο Κιελίνι θέλησε ν' αφιερώσει τον άθλο της Ιταλίας και την κατάκτηση του Euro στους γιατρούς – μαχητές που στην εποχή της πανδημίας έδωσαν μεγάλο αγώνα και αυτό έδωσε ώθηση και κουράγιο στην «σκουάντρα ατζούρα».

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Ιταλίας κατάφερε επιτέλους να πάρει τρόπαιο με τη φανέλα με το εθνόσημο και έπαιξε σπουδαίο ρόλο στην πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του μέχρι και την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης.

Στα social media έγραψε ένα από τα πιο σημαντικά μηνύματα που θα μπορούσε να στείλει ένας ποδοσφαιριστής έπειτα από τον ενάμιση χρόνο κατά τον οποίο η ανθρωπότητα γονάτισε από τον κορονοϊό...

«Το αποτέλεσμα είναι απλά ένα κομμάτι του παιχνιδιού, όμως, αυτό το αποτέλεσμα, αυτή η νίκη, αυτά τα δάκρυα χαράς, είναι όλα αφιερωμένα σε εσάς. Γράψαμε ιστορία. Τα πρόσωπα των γυναικών, των ανδρών, των νεαρών παιδιών, όλων όσοι έσωσαν ζωές στην πανδημία, των γιατρών...

Εσείς μας δώσατε ώθηση, εσείς βοηθήσατε, εσείς τραγουδήσατε μαζί μας. Σας ευχαριστούμε όλους γιατί σε αυτό το απίστευτο ταξίδι, σας είχαμε στην ψυχή μας. Στα μάτια και στην καρδιά μας βλέπαμε εσάς. Τον πόνο όσων υπέφεραν, τις προσπάθειες όσων γονάτισαν από την πανδημία, την επιθυμία για ζωή...».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

EURO NEWS FEED