Σπινατσόλα: «Στον τελικό θα είμαι στο Γουέμπλεϊ, δίπλα στους συμπαίκτες μου»

Κώστας Τόπας
Σπινατσόλα: «Στον τελικό θα είμαι στο Γουέμπλεϊ, δίπλα στους συμπαίκτες μου»
Ο Λεονάρντο Σπινατσόλα, ένας από τους μεγαλύτερους άτυχους του Euro, δεν πρόκειται να χάσει τον μεγάλο τελικό με την Αγγλία (11/07, 22:00, ANT1, Live Gazzetta) και θα είναι κανονικά παρών στο «Γουέμπλεϊ».

Ο 28χρονος αριστερός μπακ της Ρόμα, χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου προς αποκατάσταση του προβλήματος μετά τη ρήξη αχίλλειου τένοντα που υπέστη στο ματς με το Βέλγιο.

Παρακολούθησε τον ημιτελικό με την Ισπανία, από το σπίτι του και ξέσπασε σε πανηγυρισμούς όταν η ομάδα του κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης. Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν θα βρίσκεται στο σπίτι του, καθώς θα είναι στις εξέδρες του «Γουέμπλεϊ», παρακολουθώντας από κοντά την προσπάθεια των συμπαικτών του να φτάσουν στην κορυφή της Ευρώπης.

«Θα είμαι στο γήπεδο, δίπλα στους συμπαίκτες μου. Τα παιδιά μου έδωσαν ένα εκπληκτικό βράδυ, έχουμε μία σπουδαία ομάδα και νιώθουμε σαν οικογένεια», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για την κίνηση του Λορέντζο Ινσίνιε που φόρεσε μία φανέλα με το όνομα του Σπινατσόλα, στην διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Ισπανία στον ημιτελικό.

«Ήταν μία ωραία κίνηση από μέρα του, είχαμε μία βιντεοκλήση μετά τον αγώνα και όλα τα παιδιά φώναζαν για μένα» και πρόσθεσε: «Θα είμαι στις κερκίδες στο Γουέμπλει την Κυριακή, ακόμα και με τις πατερίτσες μου. Αν η Ιταλία κερδίσει, θα πανηγυρίσω με τους συμπαίκτες μου. Η γυναίκα μου λέει να είμαι προσεκτικός, μάλλον θα πηδάω συνέχεια στο ένα πόδι».

 

EURO Τελευταία Νέα