Ερευνα της UEFA για την κατάσχεση σημαίας στα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας (pic)

Κώστας Τόπας
Ερευνα της UEFA για την κατάσχεση σημαίας στα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας (pic)
Η UEFA θα διεξάγει έρευνα σχετικά με την κατάσχεση μίας σημαίας στα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας από Δανούς οπαδούς, στον αγώνας της Δανίας με την Τσεχία.

Φρουροί του στο Μπακού υποχρέωσαν δύο φίλους της Δανίας να κατεβάσουν τη σημαία της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας πριν από το ματς με την Τσεχία. Αυτό προκάλεσε αντιδράσεις, με αποτέλεσμα η UEFA να προχωρήσει σε έρευνα του περιστατικού.

Μάλιστα, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία τόνισε πως δεν είχε δοθεί καμία οδηγία στους φρουρούς να κατεβάσουν τη σημαία, ενώ αποκάλυψε πως ο οπαδός με τη σημαία ήταν μεθυσμένος και κάποιοι ντόπιοι θεατές προσπάθησαν να κινηθούν απειλητικά εναντίον του.

Παρά την κατάσταση του οι άνθρωποι της ασφάλειας, επέτρεψαν στον Δανό φίλαθλο να παραμείνει στις κερκίδες και να παρακολουθήσει τον αγώνα.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

EURO NEWS FEED