Μουρίνιο: «Η Ιταλία είναι ισχυρότερη από την Ισπανία»

Μουρίνιο: «Η Ιταλία είναι ισχυρότερη από την Ισπανία»
Ο Ζοσέ Μουρίνιο δίνει προβάδισμα στους Ιταλούς για τον πρώτο ημιτελικό του Euro.

Προβάδισμα στην Ιταλία δίνει ο Ζοσέ Μουρίνιο για τον πρώτο ημιτελικό του Euro.

O Πορτογάλος τεχνικός της Ρόμα, σε δηλώσεις του ανέφερε πως οι Ιταλοί έχουν πιο δυνατή ομάδα από αυτή της Ισπανίας, χωρίς ωστόσο να ξεγράφει την ομάδα του Λουίς Ενρίκε.

«Η Ιταλία θεωρώ πως είναι ισχυρότερη ομάδα από την Ισπανία. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι θα είναι στο τελικό 100%, γιατί έχω μεγάλο σεβασμό για το ισπανικό ποδόσφαιρο. Ο Μαντσίνι έχει μία τρομερή απώλεια, αυτή του Σπινατσόλα. Αλλά φανταστείτε ότι εγώ δεν θα τον έχω για περίπου 6 μήνες. Είναι ένας καταπληκτικός παίκτης» δήλωσε ο Μουρίνιο στο Talksport.

«Η τετράδα στα μετόπισθεν έπαιζε εξαιρετικά. Η Ιταλία έχει μεγάλο ταλέντο, αν και οι επιθετικοί δεν είναι αρκετά αποφασιστικοί. Εχουν ωστόσο πολλές λύσεις. Μου αρέσει η δουλειά που κάνει το team του Μαντσίνι» πρόσθεσε ο Special One, που αναφέρθηκε και στην Ισπανία.

«Εχω σεβασμό για την Ισπανία. Νομίζω ότι θα έχουμε δύο υπέροχους ημιτελικούς. Θα είναι ο επαναληπτικός αγώνας ενός τελικού του Euro στον οποίο η Ισπανία είχε ισοπεδώσει την Ιταλία. Νομίζω ότι η Ιταλία είναι πιο δυνατή, αλλά δεν μπορώ να πω ότι θα είναι στον τελικό 100%», επανέλαβε.

 

EURO Τελευταία Νέα