UEFA: «Κανονικά στα γήπεδα που έχουν προγραμματιστεί οι υπόλοιποι αγώνες του Euro»

UEFA: «Κανονικά στα γήπεδα που έχουν προγραμματιστεί οι υπόλοιποι αγώνες του Euro»
Ξεκάθαρη ήταν η UEFA όσον αφορά την διεξαγωγή των υπολοίπων αγώνων του Euro, τονίζοντας πως η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί βάσει του αρχικού πλάνου.

Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν πιέσεις και έντονες αντιπαραθέσεις σχετικά με τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τα ματς μέχρι τον τελικό του Euro.

Ωστόσο, η UEFA με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε ότι οι προημιτελικοί, ημιτελικοί αλλά και ο τελικός θα διεξαχθούν στα γήπεδα που έχουν προγραμματιστεί πριν την έναρξη της διοργάνωσης.

«Όλοι οι εναπομείναντες αγώνες του EURO 2020 θα διεξαχθούν όπως έχει προγραμματιστεί. Τα μέτρα περιορισμού που υιοθετήθηκαν σε καθέναν από τους χώρους του τουρνουά είναι πλήρως εναρμονισμένα με τους κανονισμούς που έχουν αποφασιστεί από τις αρμόδιες τοπικές αρχές για την υγεία. Οι τελικές αποφάσεις, ο αριθμός των θεατών που θα παρευρεθούν στους αγώνες και οι προϋποθέσεις συμμετοχής και τα γήπεδα υποδοχής εμπίπτουν στην αρμοδιότητα των αρμόδιων τοπικών αρχών και η UEFA ακολουθεί αυστηρά όλα αυτά τα μέτρα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα