Πολωνία - Ισλανδία 2-2: Μπήκε στο 81', σκόραρε στο 88' ο Σφιντέρσκι (vid)

Πολωνία - Ισλανδία 2-2: Μπήκε στο 81', σκόραρε στο 88' ο Σφιντέρσκι (vid)
Ο Κάρολ Σφιντέρσκι πέρασε στο 81' στη θέση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και στο 88' διαμόρφωσε το τελικό 2-2 για την Πολωνία στο εντός έδρας φιλικό με την Ισλανδία, το οποίο αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε της για το Euro.

Προβλημάτισε και πάλι η Πολωνία - την 1η Ιουνίου αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Ρωσία - λίγες μέρες πριν από την έναρξη του Euro, όπου βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τις Σλοβακία (14/6, 19:00), Ισπανία (19/6, 22:00) και Σουηδία (23/6, 19:00). Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με την Ισλανδία στο φιλικό του Πόζναν, το οποίο αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε ενόψει του τουρνουά.

Ο Άλμπερτ Γκούντμουντσον άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό για τους νησιώτες, αλλά ο Πιότρ Ζελίνσκι ισοφάρισε στο 34ο για τους γηπεδούχους. Ο Μπρίνιαρ Ίνγκι Μπίαρνασον με πανέμορφο γκολ - κοντρόλ και σουτ στην κίνηση - έδωσε το προβάδισμα στην Ισλανδία στο 47'.

Ο Πάουλο Σόουζα πέρασε τον Κάρολ Σφιντέρσκι στο 81' στη θέση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ σκόραρε στο 88' διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στη φιλική αναμέτρηση.

Ο Κοζλόφσκι βγήκε από δεξιά, αφού... ζάλισε τους Ισλανδούς, έκανε τη σέντρα με το αριστερό και ο Σφιντέρσκι αφού κατέβασε την μπάλα με το στήθος, με εξαιρετικό τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

 

EURO Τελευταία Νέα